Czateria...cd
Ja mam niestety największy problem z drugim kierowcą, przez co wycieczki są skomplikowane. W tygodniu ciężko kogoś namówić na urlop.
Mam coś na oku w Wawie. Jak wypali, to może powtórzymy historię Scenica
Po robocie mogę z Tobą jechać, ewentualnie mogę się urwać o 14:00 bo jest po 20-tym 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
loockas napisał(a):Ja mam niestety największy problem z drugim kierowcą, przez co wycieczki są skomplikowane. W tygodniu ciężko kogoś namówić na urlop.
Nie ma sprawy
brii napisał(a):Po robocie mogę z Tobą jechać, ewentualnie mogę się urwać o 14:00 bo jest po 20-tym
O, elegancko
Przecież do poznania nie pojadę na wieczór oglądać auto od handlarza
Gdzieś blisko można skoczyć po południu. Dzięki brii, będę pamiętał.
Czekam na info z Warszawy. Bo na razie wiem tylko, że brat gościa od którego dostałem cynk ma Clio 3 RS do sprzedania. Mam tylko kilka zdjęć i opis przeróbek. Nawet nie wiem czy to aktualne
onyx napisał(a):O, elegancko To już teraz wszystko od Ciebie Loockas zależy
Czekam na info z Warszawy. Bo na razie wiem tylko, że brat gościa od którego dostałem cynk ma Clio 3 RS do sprzedania. Mam tylko kilka zdjęć i opis przeróbek. Nawet nie wiem czy to aktualne
Na warunki DE to ona nawet ładna jest, nie ma się co dziwić JB.
Widziałem dziś białą Italie na blachach WGM przetoczyła się po pasażu koło siłki, nie wiem czy ma seryjny wydech czy jakiś custom ale w normalnych warunkach strasznie pierr-dzący był.
Widziałem dziś białą Italie na blachach WGM przetoczyła się po pasażu koło siłki, nie wiem czy ma seryjny wydech czy jakiś custom ale w normalnych warunkach strasznie pierr-dzący był.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Na warunki DE to ona nawet ładna jest, nie ma się co dziwić JB.
No, nareszcie ktos kto poznal te Pania.
Loockas jak cos to polecam sie. Moge podrzucic ponownie w wawie.
..::Born To Rise Hell::..
Moja żona jest na wychowawczym i w ostatnim terminie jej firma wysłała pit. Musiałem też wyjaśnić sprawę numeru rachunku, bo zmieniłem, a w ub. roku wysłali mi zwrot pocztą. Dopiero dziś udało mi się odwiedzić urząd.
Mi moja firma chyba 4 stycznia dała rozliczenie
Mi moja firma chyba 4 stycznia dała rozliczenie
Ja miałem tak mało podatku że nie mogłem przeznaczyć 1% podatku
Ja też dostaje pit zaraz początkiem roku. Potem czekam na żonę, bo u niej się nie śpieszą (państwówka). Odkąd mam jakiś zwrot to jest motywacja by szybciej się rozliczać. Do urzędów jednak nie chodzę, polubiłem się z e-deklaracjami.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
nemi napisał(a):Musiałem też wyjaśnić sprawę numeru rachunku, bo zmieniłem, a w ub. roku wysłali mi zwrot pocztą. Dopiero dziś udało mi się odwiedzić urząd.
No ale po co tracić czas na wizytę w urzędzie? Nie lepiej wysłać ZAP-3 albo wpisać "proszę o zwrot na rachunek xxx" w polu 141 na formularzu PIT?
Trusted computing – Yes or No?