Czateria...cd
Normalnie sami bogowie tindera. Dziewcze mis świata nie zostanie, ale na ulicy bym kijem nie przeganiał. Poza tym może ma bogate wnętrze?
Na pewno ma obłędne spojrzenie hehe
Na pewno ma obłędne spojrzenie hehe
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Mi tam się podoba 
Eh....zaraz się zbieram i śmigam do DE....nie wiem po co....do końca kontraktu zostało 11 dni i jeszcze im się chce nie w świat wysyłać...
Eh....zaraz się zbieram i śmigam do DE....nie wiem po co....do końca kontraktu zostało 11 dni i jeszcze im się chce nie w świat wysyłać...
..::Born To Rise Hell::..
ravo napisał(a):Przyjeżdża Fiat Multipla na parking strzeżony.
– Należy się 5 złotych.
– Sprzedany!
Na Zjeździe Gnieźnieńskim ten dowcip opowiedział Bolesław Chrobry Ottonowi III. A na to Otton odpowiedział, 'Bolesławie, zaprawdę to bardzo stary dowcip'.
W tym tygodniu nie ma szans żebym go za dnia obejrzał. Może jutro dałbym rade koło 19ej być w Poznaniu ale dziś i w środę jestem człowiekiem slajdem i niczym Morawiecki kibluje nadgodziny z power pointem. Na weekend jadę do besenovej. Realnie to przyszły tydzień dopiero środa albo czwartek jestem w stanie dojechać do Poznania za dnia.
Pozdrawiam, Tomek
Swoją drogą, rozrząd w F4R to pryszcz (ale potrzeba specjalnej bloady wałków). W wolnossącym zwróciłbym jednak uwagę na kółko zmiennych faz, które podobno pada gęsto.
the right man in the wrong place...
Paweł napisał(a):Swoją drogą, rozrząd w F4R to pryszcz (ale potrzeba specjalnej bloady wałków). W wolnossącym zwróciłbym jednak uwagę na kółko zmiennych faz, które podobno pada gęsto.
Jak jest wymęczone i ma kosmiczny przebieg, w innym przypadku nie sprawa problemów, sprawdzone na dosyć dużej próbce ludzi posiadających samochody z tymi silnikami ze znaną historią
onyx napisał(a):Loockas wyczuwam zgrzanie
Ano, ale i tak wspaniały handlarz – niektórzy potrafią złożyć silnik na starym pasku
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
loockas napisał(a):onyx napisał(a):Loockas wyczuwam zgrzanie
Absolutnie. Jak mi nikt chociaż okiem nie rzuci na niego, to się w ciemno na pewno nie wybieram dalej jak 100km
Ja bym pojechał