Czateria...cd
loockas napisał(a):OPC, a OPC Line to nie to samo.W październiku 2005 roku Opel zabrał Astrę OPC na Nürburgring, a za sterami auta posadził niemieckiego kierowcę wyścigowego Manuela Reuter. Efekt? Rekord w klasie kompakt – 8 minut 35,93 sekundy.
Łojezu – Panie – daj Pan spokój, taki czas to klęska, teraz wśród FWD są modne czasy poniżej 8 minut
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Mi się taka Megane podoba. Mimo iż nie jest to RS, powinna się dość dobrze odpychać.
https://www.otomoto.pl/oferta/renault-m ... yNH0H.html

..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Do Radomia to ja bym po auto nie pojechał, zwłaszcza po szwajcara
Ciekawe ile tych aut sprzedawanych w Polsce od osób prywatnych po jakimś tam czasie eksploatacji faktycznie jest "sprowadzonych ze Szwajcarii osobiście" a nie ze Szwajcarii w Radomiu
Radom to taka enklawa 
Dopisano 15 mar 2017 11:10:
Nawet się mieści w budżecie
http://allegro.pl/ford-fiesta-st-182km- ... 46906.html
Dopisano 15 mar 2017 11:10:
onyx napisał(a):wolałbym zdecydowanie Fieste ST
Nawet się mieści w budżecie

PH1 to lepsza opcja do fury zabawki jak chce się ją wybebeszyć i bawić w sport na poważnie, ale jeśli to ma być wozidło na co dzień to lepiej jednak mimo "rajdowych" mankamentów brać PH2.
Przepustnica bez linki czy brak możliwości wywalenia klimy bez utraty homologacji to chyba nie są straszne rzeczy a wyposażenie, elektryka i wnętrze to praktycznie generacja w przód – te samochody bardzo się różnią pod tym względem.
Przepustnica bez linki czy brak możliwości wywalenia klimy bez utraty homologacji to chyba nie są straszne rzeczy a wyposażenie, elektryka i wnętrze to praktycznie generacja w przód – te samochody bardzo się różnią pod tym względem.
Ostatnio edytowano 15 mar 2017, 11:58 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
onyx napisał(a): jak ma to być zabawka to wolałbym PH2 niż 3
PH to skrót od Phase (oznaczenie podgeneracji/liftów by renault). To co podesłałeś to Clio 2 PH1 (sądząc po światłach i roczniku). Ja jednak szukam Clio 3 PH1 czyli 3 generacji modelu sprzed liftu. Dla mnie między tymi samochodami (Clio 2 i 3) jest przepaść jeżeli chodzi o miejsce, pozycję za kierownicą itd. O wyglądzie nie wspomnę.
Jako okazjonalna zabawka może takie Clio za 8k to fajna opcja, ale ja szukam samochodu też na codzień. Pakowanie się w 2 lata starsze i brzydsze auto od obecnej ibizy to średni postęp
Ano, Clio II a III to totalnie inne pojazdy, ale jeśli brałbyś pod rozważania II to sugeruję jednak PH2.