Czateria...cd
Co z tym samochodem jest nie tak? Znaczek na masce?
https://www.otomoto.pl/oferta/mg-zr-160 ... dcffb3ff79

Wyglądają na podróbki.
P.S. Silnik jednak popsuty – prawdopodobnie zawory SCV (mam nadzieję). loockas, którego clip-a kupić? Ludzie na forum reno głosują, jakoby nie brać pierwszego z brzegu (?).
P.S. Silnik jednak popsuty – prawdopodobnie zawory SCV (mam nadzieję). loockas, którego clip-a kupić? Ludzie na forum reno głosują, jakoby nie brać pierwszego z brzegu (?).
the right man in the wrong place...
Paweł napisał(a):loockas, którego clip-a kupić? Ludzie na forum reno głosują, jakoby nie brać pierwszego z brzegu (?).
Ja brałem od chińczyka z ali. Warto brać najnowszy z możliwych, bo w przypadku tych klonów upgrade softu praktycznie nieistnieje. No chyba, że coś się zmieniło, bo ja swój mam już 3 lata.
Mój teoretycznie powinien działać z każdym renault min do 2014r. Do tej pory tylko z laguną 2 był problem z podłączeniem. Moja Laguna 3, kilka innych z forum i Scenic na pewno działają.
Paweł napisał(a):P.S. Silnik jednak popsuty
Reno
Przy okazji próbowałem ściągnąć to koło zapasowe. Masakra, co za śmieszny wynalazek. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że koło pod samochodem jest bardziej uwalone syfem niż te na których się jeździ
Wiem, mamy tak megankę w Aso naprawianą. Gdyby się to stało po gwarancji, to byłby tylny błotnik do wyklepania i pomalowania. Auto było przerysowane. No ale w ASO postanowili wyciąć ćwiartkę i wstawić nową, bo serwisówka nie przewiduje napraw tego elementu 
Ja dzisiaj odebrałem nowe opony do Scenica. Ale jeszcze się wstrzymam z wymianą. Jeszcze z jeden wypad na narty planuję.
W Lagunie miałem Continentale PremiumContact5 i średnio z nich byłem zadowolony. Bardzo szybko się ścierały. W przypadku zimowych byłem bardzo zadowolony z Dębicy Frigo 2 i zaryzykowałem Presto HP do Scenica. Zobaczymy jak się będę spisywać. Opinie mają całkiem dobre.
W Lagunie miałem Continentale PremiumContact5 i średnio z nich byłem zadowolony. Bardzo szybko się ścierały. W przypadku zimowych byłem bardzo zadowolony z Dębicy Frigo 2 i zaryzykowałem Presto HP do Scenica. Zobaczymy jak się będę spisywać. Opinie mają całkiem dobre.
Szymon napisał(a):pogrzeby..

loockas napisał(a):denat siedzi na środku?
z tylnych siedzeń się go będzie trzymało w pozycji siedzącej, czasem ręką machnie. Czuję, ze ten interes by wypalił
Kurde znalazłem następcę Xedosa nawet by mi felgi pasowały
https://www.olx.pl/oferta/honda-legend- ... k1yyp.html
Znacie kogoś kto ma taką honde,bo zastanawiam się czy puści mnie to z torbami przy pierwszej awarii
Znacie kogoś kto ma taką honde,bo zastanawiam się czy puści mnie to z torbami przy pierwszej awarii
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT