Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
malkolm napisał(a):właśnie tak wyglądają efekty po niewłaściwym użytkowaniu turbo diesla, mam nadzieję że naprawa nie będzie droga
Niestety taka praca jedziesz i co chwila gasisz i odpalasz auto. A wiadomo żeby diesla zgasić musi sobie trochę pochodzić. Niektórzy na firmie jak jeżdżą to cały dzień auta nie gaszą
MTS napisał(a):malkolm napisał(a):właśnie tak wyglądają efekty po niewłaściwym użytkowaniu turbo diesla, mam nadzieję że naprawa nie będzie droga
Niestety taka praca jedziesz i co chwila gasisz i odpalasz auto. A wiadomo żeby diesla zgasić musi sobie trochę pochodzić. Niektórzy na firmie jak jeżdżą to cały dzień auta nie gaszą
Dokładnie zgodzę się z Tobą fakt to Ciebie pociągnie po kieszeni,ale tak samo ja mam nie wyobrażam sobie żebym miał co kilkadziesiąt metrów co sklep podjeżdżać i czekać chwilę,a tym bardziej nie gasić samochodu jak wożę w nim firmową kasę i wogóle telefony itp.
Zamówiłem właśnie amorki na przód i odboje 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
malkolm napisał(a):mam nadzieję że dzięki twojemu przewodnictwu więcej użytkowników będzie dbało o wygląd swoich mazd
Lepiej niech inni pomyślą i zadbają o auta innych pod centrami handlowymi. Ty będziesz pucował auto, pojedziesz do TESCO i zaraz ktoś Ci zostawi coś na drzwiach. Teraz doceniam wygląd szpecących listw na drzwiach, tylko że Xed ich nie ma

- Od: 9 gru 2006, 15:37
- Auto: Xedos6, 2.0 V6, 1999 :)
Niestety ludziska (w większości) nie przywiązują uwagi, aby nie obić nie zniszczyć, tylko najlepiej przy pierwszej lepszej okazji boom, robiąc tym samum na złość, bo sami nie potrafią zadbać o to co mają w garażu/parkingu
. Dlatego z zachodniej granicy można sprowadzić do kraju perełki warte uwagi. Co prawda z tym obecnie to bardzo różnie bywa.
Szczególnie wandalizm motoryzacyjny jest widoczny u osób. u kt ruda bokami wychodzi z auta i słoma z butów wystaje, aby to delikatnie ująć
. Polska rzeczywistość, eh 

Szczególnie wandalizm motoryzacyjny jest widoczny u osób. u kt ruda bokami wychodzi z auta i słoma z butów wystaje, aby to delikatnie ująć

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Ja założyłem kołpaki po malowaniu felg (odświeżałem ich wygląd, żeby były czarne matowe
).
Założyłem też górną osłonę silnika, żeby było ładnie
.
Wcześniej było samo żelastwo:

a teraz jest tak:

Najgorsze jest to, że w mojej wersji chyba nie była przewidziana taka osłona i nie mam jakichkolwiek mocowań
.
Przy okazji uporządkowałem trochę przewody chłodzenia, żeby ładnie siedziały w mocowaniach.
Założyłem też górną osłonę silnika, żeby było ładnie
Wcześniej było samo żelastwo:

a teraz jest tak:
Najgorsze jest to, że w mojej wersji chyba nie była przewidziana taka osłona i nie mam jakichkolwiek mocowań
Przy okazji uporządkowałem trochę przewody chłodzenia, żeby ładnie siedziały w mocowaniach.
Zmyłem ptasią kupke z reflektora 
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
A ja dziś do mojej kupiłem kompletny rozrząd u Smirnofa
Wiadomo "only OE Mazda" 

- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Przeleciałem ją.... nią.... ach już sam nie wiem 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
wymian tylnej piasty i danie w ręce lakiernika 
Witam . A ja dzisiaj wyjąłem sprzęgło w mojej 626GW ... I zrobiłem Pranie całej tapicerki wraz z konserwacją
...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
wykończenia wnętrz, mechanika
http://img200.imageshack.us/img200/875/zdjcie0439.jpg
a to jakiś czas temu... mała polerka... nie zwracajcie uwagi na te czerwone wycieraczki na szybie
a to jakiś czas temu... mała polerka... nie zwracajcie uwagi na te czerwone wycieraczki na szybie
jak nie zwracajcie
DOBRZE ŻE NIE W KOLORACH TĘCZY :d
DOBRZE ŻE NIE W KOLORACH TĘCZY :d

- Od: 14 kwi 2011, 00:05
- Auto: Mazda 323 f 02' jubilee edition
A moja Madziulka dzisiaj przegląd przeszła, sama bez zbędnej pomocy 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Witam wieczorkiem.. ja Dopiero wróciłem z roboty bo po godzinach założyłem nowe sprzęgło do mojego GW
. szkoda że musiałem robić to drugi raz w ciągu tygodnia po tym jak źle mi splanowali zamach... Po za tym odrestaurowałem rozrusznik
...Na koniec jeszcze myjka i jest ok 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)