Czateria...cd
Szymon napisał(a):Na R też może się kończyć, wcale bym nie pogardził
Sprinter ?

PeKa napisał(a):Loockas, a może Civic EP3 Type R 30th Anniversary Edition zdłubany na 240KM? Kumpel właśnie takiego sprzedaje.
Stare, drogie, brzydkie ale bardzo dobre auto

Paweł napisał(a):Miałem różową corollę,
Tez taką miałem

"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Szymon napisał(a):Ty, loockas, a jakiejś dzikiej 500-tki nie da się wyrwać w takim budżecie?
za świeże na ten budżet
PeKa napisał(a):Loockas, a może Civic EP3 Type R 30th Anniversary Edition zdłubany na 240KM? Kumpel właśnie takiego sprzedaje.
Z ciekawości ile za to chce? Bo one trzymają chore ceny.
Paweł napisał(a):Znacznie gorzej jest np. Renaultem, gdzie potrafią dziać się różne rzeczy, trudne do wytłumaczenia. Podejrzewam, że duża w tym zasługa kiepskich złączek i modułu UCH/BSI
Ja do tej pory nic skomplikowanego nie robiłem, ale diagnostyka CLIPem wydawała mi się banalna. Wszystko prowadzone jak po sznurku do każdego elementu, dodatkowo z obszernym opisem każdego elementu po drodze. W porównaniu do diagnostyki VAG'a, to jest bajka. W ibizie precyzja zwykle kończy się na tym, że wskazuje poprawnie samochód z którym jest problem
Kuzyn od strony żony ma Mondeo 2.0Ecoboost z PowerShiftem – jak w wakacje mówił o samochodzie to był zachwycony (miał go wtedy przez 3 miesiące). Jeśli jesteś zainteresowany jego o opinią po roku to pewnie będziemy u niego gdzieś w lipcu 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Nie śpieszy się. Zerkąłem sobie na jakieś ewentualnosci w ludzkiej kasie i Mondeo może być takim autem jak sobie z USA ściagne rozbitka. Ale jak bedziesz coś wiedział daj znać.
..::Born To Rise Hell::..