Czateria... 2021
Mnie rozwala ilość spamu papierowego odkąd zarejestrowałem DG. Nie ma tygodnia, żeby coś nie przyszło. Nawet mi kartę do makro wysłali
Dobrze, że posłuchałem brii i nie podawałem maila w CEIDG 

Gib napisał(a):To jakieś 4 dziennie, nawet się tym upić za bardzo nie da.
Nie no smakoszz qwa. Keeper

Dopisano 01 mar 2018 23:22:
Bimbak napisał(a):sq2jul napisał(a):Bimbak napisał(a):Możliwe, ale jak ktoś ma czujnik smogu to niech podeśle mi to przetestuję
We internetach muwio, ze w kategorii sprzentu nie za milijon cebulionów, z przeznaczeniem dla zwyklego somsiada ten daje rade –> http://airmote.lifeplanet.pl/
Kupiłem 2 szt., pobawiłem się trochę w domu i stwierdzam, że podoba mi się. Odczyty są bardzo porównywalne między dwoma urządzeniami, same wartości nie świrują, a ewentualnie jej zmiany jestem w stanie zawsze (na razie) uzasadnić.
Jutro pobawię się w pracy. Później znajdę najbliższą stację pomiarową, która daje wyniki online i pojadę w jej okolice ... yay
Bimbeł daj znać co z tego wyjdzie. Sam jeszcze nie posiadam takowego, ale mocno rozwazam.
nemi napisał(a):Niemniej jednak warkocz za 1,89 opłaca się bardziej – nie jestem zbyt zachłanny
Co to jest ten warkocz?
brii napisał(a):Wiesz – to statystyka jest – średnio skraca o miesiąc, problem tylko w tym, że jednej osobie skróci o 25 lat a wielu innym w ogóle. Trochę lipa zostać wybrańcem...
Można zawsze sobie myśleć że to dla dobra innych
nemi napisał(a):Chory jestem chyba piąty raz, a ostatni dzień wolny miałem w sierpniu.
Ja od 6 lat od kiedy pracuję, nigdy nie miałem L4... więc i tak nie korzystam
nemi napisał(a):Zresztą nigdy mocnym zawodnikiem nie byłem, a następnego dnia problemy żołądkowe mogę mieć po jednym piwie
O problemach żołądkowych programistów to chyba możnaby napisać książkę. Znam mnóstwo osób ze swojego otoczenia które tak mają, zresztą ja też. To musi być choroba zawodowa
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Kurde woda w studni na podwórko zamarzła u rodziców a nigdy tak nie było. W Ducato wspomaganie wyje zaraz po odpaleniu, wyświetlają się komunikaty a w Oplu w niedzielę będę musiał znów ładować pewnie aku. Mrozy co raz bardziej dają w kość, po – 16 w nocy a w dzień -11
.
W tym roku nie wypiłem jeszcze nawet 1 piwa. Zresztą, ostatnie chyba w okolicach września 
[tiiit], znowu mam laga przy pisaniu odpowiedzi. ......
Posta skończyłem pisać, tekst pojawia się po kilku sekundach
[tiiit], znowu mam laga przy pisaniu odpowiedzi. ......
Posta skończyłem pisać, tekst pojawia się po kilku sekundach
w morde jerza! Wydajność dwulitrowego silnika diesla troszkę się zwiększyła ostatnio 
a ten nowy 2.0 240 BiTdi widzialem jak ktos modzil grubiej (gdzies na fb), dp, wydech, dpf out, cos tam jeszcze nie pamietam i wyszlo 350 KM z 700 Nm.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Jeszcze trochę i dojdą do poziomu benzyn sprzed 15 lat

Ciekawe ile motogodzin taki diesel wytrzyma?
Ciekawe ile motogodzin taki diesel wytrzyma?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Mi sie podoba to ze dla Amaroka przeszli na 3.0 v6 TDI, bo tutaj slabsze normy sa i w EU tylmo taki silnik bedzie w tym aucie:)...... Kurde..... Jexdzilbym :p
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):Szybko się kończy – mi dali spokój i nic nie wysyłają.
Papierowy szturm kończy się zazwyczaj po dwóch miesiącach ale e-mailowy nie ustaje, a wręcz rośnie z czasem, poniżej obraz pokazujący ile reklam przyszło od północy do teraz na adres umieszczony w CEiDG i kilku innych urzędach (adres aktywny od 3 lat)
- Załączniki
-
Kurna, najmłodsi już nie jesteśmy a brak treningu powoduje drastyczne spadki formy w tym wieku.
W ciągu ostatnich dwóch miesięcy wypiłem może z 10 browarów łącznie, wczoraj walnąłem 4 pod rząd i dzisiaj nie czuję się jak młody bóg – chyba czas położyć sie w trumnę
W ciągu ostatnich dwóch miesięcy wypiłem może z 10 browarów łącznie, wczoraj walnąłem 4 pod rząd i dzisiaj nie czuję się jak młody bóg – chyba czas położyć sie w trumnę

Zaczynam się bać, że za 3 tygodnie może dość do poważnych kontuzji w związku z nagłym przetrenowaniem