Czateria... 2021
a daj spokój, Scenic zmienia człowieka, jeździsz przepisowo, ekonomicznie i jeszcze wszystkich na pasach przepuszczam. Jak mocniej przyciśniesz to jak by Ci palem groził
. Z chęcią jakąś zabawkę bym kupił taką tylko dla mnie na latanie bez powodu. 
Nemi słyszałem że BMW są fajne polecasz? 
tak patrzę na tego Genesisa to jest to chyba najtańsze 300 KM w sportowym opakowaniu na rynku w takim roczniku
Neonixos666 napisał(a):Ktoś jeździł takim czymś, jakieś opinie macie?
https://www.olx.pl/oferta/hyundai-genes ... 4e57160004
oo, u mnie w mieście
nie jeździłem ale kiedyś oglądałem. Zawsze wydawało mi się że mój 350Z miał tandetne wnętrze – ale Genesis bije go na głowę – takiego plastiku można się spodziewać autach klasy A a nie w sportowych
Silnik – generalnie lepszy potencjał ma 2,0T, deliaktne mody i masz moc V6 ale szerszy zakres użytecznych obrotów i mniejsze spalanie.
Fakt za te pieniądze nie dostanie się 300 koni i V6, ale też później trudno sprzedać i spadek wartości spory przez to. W tej cenie kupisz dobre 350Z z 2004-2005r
inna sprawa – ciekawe jak chce wyrzeźbić akcyzę 1800zł ? wartość auta 10tys na fakturze, umowa na niemca i radź sobie kliencie sam ? przerabiałem to przy 350Z i udało mi się zejść z wartością do bodajże 15tys zł bo auto uszkodzone było, a rynkowo było 50tys i musiałem mieć opinię rzeczoznawcy a i tak urząd celny sam wysłał człowieka na oględziny dodatkowe.
brii napisał(a):No i czy pod uszczelkami drzwi w ramce budy od strony dachu jest jakaś pianka?
W życiu nie stałem obok Laguny, ale moim zdaniem ta uszczelka jest przyklejana na dwustronnie klejącą piankę. Tak to przynajmniej jest rozwiązane w innych francuzach.
the right man in the wrong place...
Paweł napisał(a):W życiu nie stałem obok Laguny
Kłamiesz! Na rakietowej nawet siedziałeś w mojej
brii napisał(a):czy szczeliny przy klapie tylnej między błotnikami powinny być tak szerokie, że mieści się tam mały palec?
O ile pamiętam były wyraźne, ale czy aż tak to nie wiem...
brii napisał(a):Pytanie do Laguniarzy 3 – czy szczeliny przy klapie tylnej między błotnikami powinny być tak szerokie, że mieści się tam mały palec? No i czy pod uszczelkami drzwi w ramce budy od strony dachu jest jakaś pianka?
Odpowiem jutro jak odbiprę z wymianu oliwy w ASB.
Wiwm tylko, że klapa lubi żyć swoim życiem i niesymetryczne szpary to norma.
Kolejne aut sprzedane, kolejne kupione... jakaś moda na wymiany aut? 
Chyba czas pisać ogłoszenie xD
Chyba czas pisać ogłoszenie xD
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Mnie samego zadziwiły te słowa wczoraj:
i chodzi oczywiście o temat z nowym samochodem w dziale NM. Nie jestem pewien ile tematów zakładałem, bo chyba nie wszystkie samochody tam umieszczałem – nie pamiętam już.
nemi napisał(a):Dzień dobry
To mój 9, 10 lub 11 temat na tym forum
i chodzi oczywiście o temat z nowym samochodem w dziale NM. Nie jestem pewien ile tematów zakładałem, bo chyba nie wszystkie samochody tam umieszczałem – nie pamiętam już.
U mnie bida – samochody dłużej ode mnie to chyba tylko Bimbak trzyma...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.