Czateria... 2021
Ładny Scenic 
Kolejna renata na forum 
ile taka wersja kosztuje w katalogu?
ile taka wersja kosztuje w katalogu?
Już mam 100 km przebiegu 
Parę wad takie auto ma, ale z drugiej strony nie jest to warte dopłaty 15.000 zł do Golfa przy aucie do miasta. Ale jako główne auto chyba bym nie kupił. Jednak jakość wykonania to wciąż przepaść
Największe wrażenie robi silnik. Nie wiem jak to wygląda na papierze, ale chyba ma dużo więcej niuta od VW.
Neo, bieżący rocznik z dodatkami około 78. Ja zapłaciłem poniżej 64.
Parę wad takie auto ma, ale z drugiej strony nie jest to warte dopłaty 15.000 zł do Golfa przy aucie do miasta. Ale jako główne auto chyba bym nie kupił. Jednak jakość wykonania to wciąż przepaść
Największe wrażenie robi silnik. Nie wiem jak to wygląda na papierze, ale chyba ma dużo więcej niuta od VW.
Neo, bieżący rocznik z dodatkami około 78. Ja zapłaciłem poniżej 64.
nemi napisał(a):Neo, bieżący rocznik z dodatkami około 78. Ja zapłaciłem poniżej 64.
uwzględniając podwyżki cen nowych aut i że to bieżący rocznik to mało. Jak odbierałem Scenica to ojciec patrzył na te megane i chyba to będzie mocna pozycja przy ewentualnej zmianie Pulsara
nemi napisał(a):115 kucy, spalanie mi wyszło 4.8 na razie. Ale noga za nogą, bo każą docierać.
To rocznik 2018.
Patrząc na to że ten sam motor ma brać na klatę 160 KM to chyba mocna konstrukcja, 1.2 też nie cierpiał na na jakieś wady jedynie to chyb skarżyli się na wciąganie oleju i rozrzedzanie.
Krzemol napisał(a):Gratki.
Jest gleba
umył byś bo wygląda jak by tylne nadkola były w agonalnym stanie prze z ten brud.
Beny napisał(a):Krzemol ale ropę to chyba z konewki lejesz patrząc po brudzie koło wlewu![]()
Jakbyś nie trzepał zawsze trochę skapnie

Neonixos666 napisał(a):umył byś bo wygląda jak by tylne nadkola były w agonalnym stanie prze z ten brud.
Jak są brudne to nie widać aż tak bardzo

Ile tam kilo włożyłeś?