Pada śnieg, he
to samo sie działo tydzień temu w północno-wschodniej polsce i jakoś wszyscy, włącznie z TV się tak tym nie podniecali.
Może dlatego, że my tutaj jesteśmy do tego przyzwyczajeni i nie podniecamy się beleczym
Może dlatego, że my tutaj jesteśmy do tego przyzwyczajeni i nie podniecamy się beleczym
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Moze dlatego ze nie macie terenow gorzystych wokol, co eliminuje trudnosci z podjazdem dla tirow itd..
Choc w sumie "ale urwal" pochodzi podobnie jak Krzysztof Jerzyna ze Szczecina
i tam w zasadzie jest tak jak po wschodniej stronie polnocnej Polski..dosc plasko..

oj chyba uderzałeś sporo na wagary z geografii w szkole
u nas mój drogi jest mnóstwo rowów polodowcowych, pod którymi płyneły rzeki i inne. Zatem moren jest pełno, zarówno jak pagórków i innych wzniesien. Nie jest to teren zupełnie płaski jak to nazwałeś, tylko amplituda poziomów jest mniejsza niż w górach, owszem nie są to wzniesienia po 3-4 km, ale są i również u nas bardzo łatwo zablokować drogę na belejakim podjezdzie przez TIRa itp.
Jako ciekawostka, niedawna akcja w TVN z Panem co dostał mandat za to, że rozwalił sobie koło w dziurawej drodze, około 40 km ode mnie
Jako ciekawostka, niedawna akcja w TVN z Panem co dostał mandat za to, że rozwalił sobie koło w dziurawej drodze, około 40 km ode mnie
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
tak samo jak sesja zaskakuje studentów 
ja w tą śnieżycę jechałem na Ukraine – tu dopiero był hardcore
Od granicy do Rivne (ok 300km) nikt mnie nie wyprzedził, żona naliczyła 34 ciężarówki "off road" zakopane w rowach, na podjazdach, pozawijane na barierkach....
Jeden z korków omijałem jadąc w rowie przez 3,5km za pajero, które wyznaczało trasę (taki objazd dla 4x4)
ps
nie wiem co tu k...@#!a za moda, że każdy kto przejeżdża obok wypadku to musi zwolnić do zera i sie pogapić
!!
tworząc za sobą korek
ps2
mam kilka filmików, jak obrobię to wrzucę
ja w tą śnieżycę jechałem na Ukraine – tu dopiero był hardcore
Od granicy do Rivne (ok 300km) nikt mnie nie wyprzedził, żona naliczyła 34 ciężarówki "off road" zakopane w rowach, na podjazdach, pozawijane na barierkach....
Jeden z korków omijałem jadąc w rowie przez 3,5km za pajero, które wyznaczało trasę (taki objazd dla 4x4)
ps
nie wiem co tu k...@#!a za moda, że każdy kto przejeżdża obok wypadku to musi zwolnić do zera i sie pogapić

ps2
Matthies jezdziłem zarówno na terenie mazur jak i okolic pomorza zachodniego i choćby namiastki popularnej zakopianki, nie spotkałem
Subiektywne odczucia mogą byc rózne.. Zapraszam na południe
Z geografii akurat nie uciekałem, nauczycielka była bardzo sympatyczna i nie tyłko 

Barthez napisał(a):
ps2
Ok chętnie zobaczymy, jak nie będziesz miał nic przeciwko, to wrzucę linki na forum SSC do działu drogowego, tam lubimy na takie rzeczy popatrzeć
W uszach świst, w oczach mgła, a na liczniku 22
A to moja MAZDA 626 GF 1997 2.0 FS HP 136KM + LPG "Szampański"
A to moja MAZDA 626 GF 1997 2.0 FS HP 136KM + LPG "Szampański"
No w Łodzi też już się rozkręca coraz bardziej
do tego jeszcze nieźle wieje zobaczymy co będzie rano ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
miro62