World of Tanks
gdyby ktoś jeszcze miał watpliwości czy WOT uzależnia 
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
heh, ja dzis ładnie zacząłem, ale przez tę promocje wypstrykałem się z kasy
, nic nowego nie mogę kupić.
chwilka z młodym na GT5 i wracam do moich bolidów
chwilka z młodym na GT5 i wracam do moich bolidów
-
Fasola
Dzisiaj to jakas masakra normalnie, same straty, mało ludzi czy jak, wiecznie rzuca z dwoma tierami wyżej 
-
Fasola
Fasola napisał(a):Dzisiaj to jakas masakra normalnie, same straty, mało ludzi czy jak, wiecznie rzuca z dwoma tierami wyżej
Czołem czołgiści – Fasol ja tak miałem wczoraj wieczorem – non stopa na dole.
panowie jak jest z tym przenoszeniem załogi. Mam Tigera, na nim załogę 100% i dwa perki (drugi 92%). Kupując Tigera 2 i przenosząc na niego załogę ile może mi uciec doświadczenia i czy z perków też zabiera? Dodam że nie nam premki (jeśli to ma wpływ).
chyba -25% z normalnego doświadczenia. Perki zostaną. dostukasz do 100% to zacznie się ta 92% rozwijać. Ja mam 5 czołgistów z perką 4x% a jeszcze nie mają 100% XP. Przenosiłem z jakiegoś elitarnego co był w prezencie
ok więc "zwalniam do koszar" załogę z tigera, kupuję tigera 2 i od niego też zwalniam załogę. później rekrutuję załogę do tigera2
Adamos napisał(a):To teraz pytanie, M8A1 czy T40 kupić by zdobyć jeden z powyższych.
wal śmiało w stronę hellcata – będzie pan zadowolony
Wreszcie 122mm do KW-1S wpadło dzisiaj o 3.00, jeszcze nim nie grałem..
-
Fasola
Wreszcie 122mm do KW-1S wpadło dzisiaj o 3.00, jeszcze nim nie grałem..[/quote]
gratki
Ja wczoraj dokupiłem pare gadżetów do stuga i armate 7,5 i zaczyna sie tym nawet przyjemnie grac
gratki

Ja wczoraj dokupiłem pare gadżetów do stuga i armate 7,5 i zaczyna sie tym nawet przyjemnie grac
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Gratki, co ty masz w garażu
że 2 miejsca tylko wolne 
Masz juz w jakimś załogę na 100%, wtedy jest o wiele lepiej, ja już mam prawie w każdym elitarnym
P.S dokup koniecznie naprawę, do każdego czołgu którym masz zamiar pykać
Masz juz w jakimś załogę na 100%, wtedy jest o wiele lepiej, ja już mam prawie w każdym elitarnym
P.S dokup koniecznie naprawę, do każdego czołgu którym masz zamiar pykać
-
Fasola