Czateria... 2021
Miałem ten sam silnik, u mnie wyszło 213 KM
radzi89 napisał(a):Miałem ten sam silnik, u mnie wyszło 213 KM
Na seryjnych gratach z DPF?
Neonixos666 napisał(a):radzi89 napisał(a):Miałem ten sam silnik, u mnie wyszło 213 KM
Na seryjnych gratach z DPF?
Graty seria, dpf wyrzuciłem robiąc program.
Kurła cholerny Ymielin,dostałem kołpakiem z auta nadjezdzajacego,trochę wyżej i by po halogenie było a tak delikatnie zderzak pękł i lakier zdarło
Już więcej nie powiem pomarancza 
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT

śmiej się żona rano do pracy jechała,ciemno było rusza w prawo a tam kucyk wychodzi na uliceGrzyby napisał(a):Ciesz się że nie dostałeś łosiem z rowu

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
loockas napisał(a):Ty uważaj, bo w moich okolicach biega lama
To nie biegaj tyle
Nemi, auto zarejestrowane
?
Tak, WH 82cośtam – muszę się nauczyć na pamięć 
Po prostu nie mogę się doczekać, kiedy poprowadzę tę beżową maszynę
. Objrzałem wszystkie testy na YT jak inni jeżdżą i wszyscy raczej są zadowoleni jak na klasę i cenę auta 
Dopisano 04 kwi 2019 19:13:
Kurcze, ja bym chciał wrócić do regularnego biegania, a ciągle mi nie idzie. A to remont, a to dziecko chore, a to milion innych rzeczy.
Kupiłem nowe buty i dopiero dwa razy w nich biegałem
.
Po prostu nie mogę się doczekać, kiedy poprowadzę tę beżową maszynę
Dopisano 04 kwi 2019 19:13:
loockas napisał(a):nie biegam ostatnio :/
Kurcze, ja bym chciał wrócić do regularnego biegania, a ciągle mi nie idzie. A to remont, a to dziecko chore, a to milion innych rzeczy.
Kupiłem nowe buty i dopiero dwa razy w nich biegałem
- Załączniki
-
-
- Kurcze, Golf chyba ma ładniejszy kolor :P. Ale oba mniej więcej mają kolor brudu :D
Ostatnio edytowano 4 kwi 2019, 19:28 przez nemi, łącznie edytowano 2 razy
A nie wolisz tego Mondka? Ja bym chyba preferował, chociaż nie przeczę, że Laga to fajny samochód. Mondek ze znanych rąk jest chyba bardziej pewny niż sprowadzona Laguna, a wkalkuluj sobie wymianę tego, co się tam psuje jako koszt zakupu po prostu – może sprzedawca pójdzie na jakieś ustępstwa?