loockas napisał(a):nemi co następne?
Czekaj, czekaj. Pojazd nie zawsze równa się samochód
www.mazdaspeed.pl
Tak, możesz spłacić pożyczkę przed terminem. W tym celu musisz wydać dyspozycję wcześniejszej spłaty. Nie zapłacisz odsetek za okres po spłacie pożyczki.
loockas napisał(a):Myślałem, że forda puściłeś
nemi napisał(a):Spłacałem – normalną ratę w terminie, a dodatkowo pozostałą kwotę. Tylko chyba ja nie miałem w umowie nic o dyspozycji jakiekolwiek. Wtedy kredytu udzielił mi Alior z tego co pamiętam.
jacobs napisał(a):po kilka rat a oni tego nie zaksięgują
Szymon napisał(a):jak napiszesz w tytule nadpłaty, ze to nadpłata i numer umowy to muszą zaksięgować. Się nie bój
Beny napisał(a):Jacobs nie szukaj dziury tyłko bierz jak daja
Beny napisał(a):Gdzie widać że można wziąść na raty bo przeglądam przez aplikację allegro i nie widzę takiego info?
nemi napisał(a):loockas napisał(a):Myślałem, że forda puściłeś
Niby bym chciał, ale nic lepszego teraz nie kupię.
Co jakiś czas wyznaczam sobie hipotetyczny budżet, tak do 20.000 zł i szukam auta marzeń. Nie ma NIC.
Może Saab 9-3 by się znalazł, ale nie ma nic innego fajnego, średnio drogiego w utrzymaniu i czegoś, co nie ma miliona lat. Fajne auta – np. ten mały Lexus pamiętają moment wyginięcia dinozaurów. Nie mieści mi się w głowie położenie 20kzł na takiego starocia. Przede wszystkim dlatego, że ciężko to ubezpieczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości