Czateria...cd
No właśnie mam okazję kupić (kuźwa – źle użyte słowo – możliwość, bo okazja w przypadku Multipli chyba nie istnieje) za 1500zł 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
bierz, nie zastanawiaj się, taka "okazja" moze się nie powtózyć, a na pewno na forum dostaniesz jakiś dodatkowy status : – fame gwarantaowany
..::Born To Rise Hell::..
brii napisał(a):Szymon napisał(a):Podtrzymuję
Wystarczy, że kupię?
Muszę napisać jakiś regulamin promocji, z którego będzie wynikało, że musisz być widziany w niej publicznie
Dopisano 06 mar 2017 14:18:
loockas napisał(a):Zróbmy zrzutkę i pojedziemy sobie w 6 osób na zlot. Ja siedzę na środku z przodu!https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-mult ... yLYdH.html
uważaj, żeby Ci ktoś przypadkiem biegów nie chciał zmieniać
w ogóle Skoda dzisiaj do mnie zadzwoniła, że wymienią mi znaczki na samochodzie na te z nowym designem. 2 w cenie jednego
Chyba się skuszę.
Stary:

Nowy:

Stary:

Nowy:

loockas napisał(a):Szlachetna kura?Xenocyd napisał(a):Ale przelot po Poznaniu takim czymś?
Bardziej myślałem o Rykach. Najchętniej po zlocie bym to tam zostawił
Platynowa, podnosi status i będzie pasowała do koloru samochodu. Aż żałuję, że nie jestem lekko siwy, byłoby optymalnie. W sumie chciałem zmienić samochód, ale kuszą tymi znaczkami, może mi wystarczy.
Ale tą Multiplą po torze to nie jest zły pomysł. Przy pełnej obsadzie rozłożenie masy byłoby bliskie ideału.
Do Poznania nie jadę a do Ryk chciałem jechać Clio, ale jeśli zbierze się ekipa to możemy jechać Multiplą. Ktoś jeszcze strzeli fotę, żeby Zyg miał podkładkę pod przyznanie nagrody 
Trusted computing – Yes or No?
ravo napisał(a):Kurde ciagle mnie meczy koles na moje auto ale co by tu innego kupic

Dopisano 06 mar 2017 15:10:
loockas napisał(a):Bardziej myślałem o Rykach. Najchętniej po zlocie bym to tam zostawił
Chciałbym się zapisać na któryś z foteli i uczestniczyć w dachowaniu na OESie
Dopisano 06 mar 2017 15:12:
loockas napisał(a):. Ja siedzę na środku z przodu!
Będziesz odpowiedzialny za zmianę biegów

Bartek1986 napisał(a):Będziesz odpowiedzialny za zmianę biegów
W tym aucie właśnie tak to powinno wyglądać. Kierownica po lewej, biegi na środku, a gaz/hamulec/sprzęgło po prawej. Każdy brałby czynny udział w jeździe.
Szymon napisał(a):nemi napisał(a):Czy można się zapisać na przejazd bez dachowania?
weź nie cuduj, nie rób się taki stary.
Fakt – może być fajnie.
Strasznie plecy mnie ostatnio bolą – może coś tam wskoczy na swoje miejsce
A tak w ogóle to chyba kończę pracę na dziś. Pracuję u córki w pokoju (póki jest w szkole), jej krzesło jest tylko do 45 kg przez co siedzę na niewygodnym plastikowym. Szkoda zdrowia
Ostatnio edytowano 6 mar 2017, 15:41 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz
Ależ artystą tą konsole musiał projektować
cudo