Jakby to było takie proste to większość ludzi by coś otworzyła, a nie pracowała na etacie..
Zawsze pozostaje przetarta już droga : wyjedź-zarób-wróć-otwórz. Niestety większość na drugim słowie kończy

Grzyby mądrze prawi
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):To o jakiej renomie piszesz? Nie da się mieć wszystkiego na raz bez przygotowania.
Musisz najpierw zdobyć wiedzę i umiejętności takie, które pozwolą od razu rzucić się na głęboką wodę. Inaczej zostaniesz kolejnym tanim "specem", do którego można jechać mając 50zł w kieszeni.
Neonixos666 napisał(a):Bieda na wsi? ludzie wolą kupić pulpety w słoiku niż zrobić samemu, kupują proszek w kartoniku 400g którego cena jest taka jak za kilogram w większym opakowaniu.
Grzyby napisał(a):Nie to żebym zniechęcał. Po prostu patrzę na pewne rzeczy bardzo realnie, wręcz krytycznie. I wolę komuś wskazać rzeczy które mogą okazać się problematyczne bo on sam może nawet o tym nie pomyśleć.
jaaco napisał(a):Wszyscy myślą, że ktoś zakłada firmę, wystawi kilka faktur na ileśtam tysięcy i już jest mega bogaty.
brii napisał(a):Wystawiasz faktury eksportowe sprzedaży w 0%VAT, do tego wystawiasz sobie trochę faktur zakupowych w 23% i występujesz o zwrot VATMożna z samego wystawiania faktur mieć siano? Można, a jak dobrze pójdzie to nawet na 5 lat dostaniesz miejsce w hotelu z całodobową ochroną i z pełnym wyżywieniem
Przemek323c napisał(a): 99% w najmniej odpowiednim dla goscia momencie.
Neonixos666 napisał(a):a jaki najlepszy moment na zatrzymanie siebie wybrałbyś?![]()
Neonixos666 napisał(a):a ja się wczoraj tak przed świątecznie dowiedziałem że zostały mi 3 miesiące pracy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości