Co do butelek to sporo ludzi ma po domach dość sporą ich ilość po piwie, obecnie taka butelka warta jest 0,5 zł jak bym skupił po 0,3 zł i w hurtowni oddał po 50 gr może coś by z tego było. Po wioskach bym się przejechał to trochę by tego było
www.mazdaspeed.pl
Sokool napisał(a):To jakoś kiepsko. Kumple jak jeżdżą do Amsterdamu to mają jakoś 50€ za dzień.
Neonixos666 napisał(a):Ja zrezygnowałem z wody butelkowanej i filtruje kranówkę, taniej i ekologiczniej
jacobs napisał(a):Sokool napisał(a):To jakoś kiepsko. Kumple jak jeżdżą do Amsterdamu to mają jakoś 50€ za dzień.
To jest ustawowo, na uop. Jak jesteś na b2b to masz tyle ile sobie wynegocjujesz dopłaty do stawkiAczkolwiek w przypadku negocjacji nemiego coś musiało pójść nie tak, bo chyba dopłaca do tych wyjazdów
PeKa napisał(a):Taaa, stwierdziłeś, Łukasz CI pomógł
Neonixos666 napisał(a):Fajny ten proceed choć spodziewałem się trochę więcej miejsca na tylnej kanapie. Ogólnie podoba mi się
nemi napisał(a):Dostaję śniadanie, obiad i dodatkowo te 100 parę zł na kolację.
nemi napisał(a):Pochwalę się: udało mi się podjąć decyzję! Póki golf żyje i ma się dobrze nie kupuję drugiego, większego auta. Będę miał tanie, auto miejskie, bardzo młode.
Jednak udało mi się powstrzymać przed zjadaniem tynku i ładowaniem się w koszty bez realnej potrzeby...
loockas napisał(a):Zanim popełnisz kolejny motoryzacyjny błąd pewnie jeszcze 10x zmienisz zdanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość