Czateria... 2021
Pany, kto się na zlot wybiera? Pytam bo jedynie z czateria mam styczność, to się nie będę pchał do obory, której nie znam, jak nikt nie jedzie (jak bym ta oborę znał) 

Gib napisał(a):Siny to tu jeszcze chyba nie zajrzał nawet.
Z tego co widze na dole to gdzies w te okolice go sciaga
Były w 1.2 w Polo, na pewno.
Sam miałem taką służbówkę. Cewki mieliśmy w bagażniku w każdym aucie i średnio raz na 30 tyś przynajmniej wymieniane były. W Fabi w Kombi rozrząd padł przy 70 tyś, rozciagnął się i przeskoczył chyba, W każdym razie dostałą nowy motor.
Sam miałem taką służbówkę. Cewki mieliśmy w bagażniku w każdym aucie i średnio raz na 30 tyś przynajmniej wymieniane były. W Fabi w Kombi rozrząd padł przy 70 tyś, rozciagnął się i przeskoczył chyba, W każdym razie dostałą nowy motor.
..::Born To Rise Hell::..
ravo napisał(a):Pierwsze słyszę by były problemy z cewkami i rozrządem w 3 cylindrach w fabi.
ślizgi miały wadę fabryczną i były za krótkie przez co źle napinają łańcuch i się rozciąga już przy małych przebiegach, a o cewkach też myślałem że to przesada i że ludzie dziwne rzeczy piszą do puki nie musiałem wymieniać u siostry, po wymianie jednej padła w tym samym czasie druga. I to oczywiście w najgorszy mróz
nemi napisał(a):Już naprawdę nie wiem co wybrać
Astra z lpg spoko, ale nie ma takich z gotową instalacją
Stałem się mądrzejszym człowiekiem dzisiaj – drugi ząb mądrości mi się przebił! Ciekawe, czy przed czterdziestką będę miał komplet.
Mam komplet od zawsze
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Mam komplet od zawsze , przereklamowane są
Ja zgłupiałem bo usunąłem jedną i zgłupieje bo usunę pewnie następną
nemi napisał(a):Odpada koreańczyk i japończyk. Brak możliwości serwisu na wsi.
Przecież to nie ma skomplikowanej elektryki czy silnika z promu kosmicznego, prosta budowa bez jakieś dziwnych przypadłości.
to co za roznica, skoro i tak bedzie gnoj? 
nemi napisał(a): Przestałem przekonywać, że inne też mogą być fajne i dobre.
Mam ten sam dylemat z moim wujkiem. Nic z grupy VW, w dieslu pojemne ale nie wielkie i ma być proste. Wytypowałem tego I30 z 1.6 CRDI ale ten łańcuch mnie niepokoi, trzeba będzie go pewnie wymienić i mieć z głowy.