World of Tanks
Fasola napisał(a):Mam na imię Mariusz, mieszkam w Poznaniu. W WoT nie grałem od 14 marca czas 02.43
Mam poważny problem, nie chciałbym by tak to się zakończyło. Dzisiaj chyba zrobię przerwę.
jednak nie wyszło
bolo jak gramy w trójkę to mamy się wspierać wzajemnie i osłaniać a nie kampić świnią w krzakach fragołapie, jak jesteś potrzebny to Cię nie ma potem

-
Fasola
jako że tamten podpis się wysypał to zrobiłem sobie nowy
polać mu! często dobra współpraca w plutonie to wygrana drużyny
Fasola napisał(a):bolo jak gramy w trójkę to mamy się wspierać wzajemnie i osłaniać a nie kampić świnią w krzakach fragołapie, jak jesteś potrzebny to Cię nie ma potem
polać mu! często dobra współpraca w plutonie to wygrana drużyny
Fasola napisał(a):a nie kampić świnią w krzakach fragołapie
Najlepsze jest to że to nie fragi się liczą, a damage. Co z tego że dobijesz 5 jak i tak expa mało wpadnie.
Dopisano Pt, 15 mar 2013, 10:56:
Radex napisał(a):dobra współpraca w plutonie
Pluton 3 kv-1s, gdzie są top tankami zmiata wszystko
Fasola napisał(a):Fasola napisał(a):Mam na imię Mariusz, mieszkam w Poznaniu. W WoT nie grałem od 14 marca czas 02.43
Mam poważny problem, nie chciałbym by tak to się zakończyło. Dzisiaj chyba zrobię przerwę.
jednak nie wyszło
bolo jak gramy w trójkę to mamy się wspierać wzajemnie i osłaniać a nie kampić świnią w krzakach fragołapie, jak jesteś potrzebny to Cię nie ma potem
Yes sir
Ale to trzeba ustalić dowódcę,bo jak czasem widzę gdzie wy jedziecie to omg:–)
Ale dobra skoro tak mówisz to pojeźdże z wami-tym bardziej że kupilem nowego niszczyciela V
:–):–):–)
Wysłane z mojego WT19i
Ostatnio edytowano 15 mar 2013, 12:18 przez Bo_Lo, łącznie edytowano 1 raz
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
kinki napisał(a):tyle że jak ktoś tych fragów nie nałapie to bitwa w plecy. trzeba to po prostu pogodzić
Ty jesteś w tym mistrzem
Dopisano piątek, 15 marca 2013, 11:17:
Bo_Lo napisał(a):Ale to trzeba ustalić dowódcę,bo jak czasem widzę gdzie wy jedziecie to omg:–)
Ale dobra skoro tak mówisz to pojeźdże z wami-tym bardziej że kupilem nowego niszczyciela V
:–):–):–)
Zawsze dowodzi Baborowo, my byliśmy na ts, a Tobie pisałem 3 razy , że masz z nami jechać ::P
Ten niszczyciel jest gorszy od hetzera, zobaczysz
-
Fasola
Aż się dziwie że nie obudziłem Elvii salwą śmiechu jak to zobaczyłemFasola napisał(a): Zapytaj Pawcia co z takimi wczoraj robiłem jak mi pod lufę wjeżdżali

-
Pawciu
Ja często tak robie. Już nawet mam w
że mi kasę zabiorą. Nienawidzę sytuacji że celuje a tu jakiś cymbał wjeżdża mi pod lufę. Strasznie boli to tych gamoni jak z KV-1S dostaną 
Na szczęście na IX tierze normalnie się zachowują

Na szczęście na IX tierze normalnie się zachowują
[/quote]
[/quote]
Skad wiesz:–/?? StugIII
Btwa przypomnę ci jak niedawno ktos ci cisnal od kilera a ty odpisłes że grasz dla funu;–)
Wysłane z mojego WT19i
Skad wiesz:–/?? StugIII
Btwa przypomnę ci jak niedawno ktos ci cisnal od kilera a ty odpisłes że grasz dla funu;–)
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Pawciu napisał(a):Aż się dziwie że nie obudziłem Elvii salwą śmiechu jak to zobaczyłem![]()
![]()
heh, najlepsze to jest to , że w trybie snajperskim oczekiwałem na załadowanie się działa i już już byłem w ogródku i witałem się z gąską strzelam i w tym momencie podjechał niszczyciel z mojego teamu, przyjął na tył więc podskoczył z 2 metry i to jego szczere zapytanie na czacie
????
poplułem monitor w tym momencie
Dopisano sobota, 16 marca 2013, 05:03:
Na odchodne dwa takie trafiłem
Zwycięstwo

Porażka

-
Fasola