Czateria...cd
Ja jak jadę z górki bez gazu z prędkością 90km/h to spalam 2L/100km 

brii napisał(a):Albo Infiniti
Widzę że nie ynteligentne to auto, mi na postoju przełacza się na litry na godzinę
Kurde, zamieszkam chyba w tych Katowicach, w przyszłym tygodniu znowu muszę tam jechać.....Jak nic zdechne na pylicę...
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Widzę że nie ynteligentne to auto, mi na postoju przełacza się na litry na godzinę.
Ano nieynteligentne, na postoju zamiast na l/h przełącza się na kWh
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Szkoda, że nie ma prosumenta, bo po dłuższej trasie mógłbyś rozładować akumulator i sprzedać nieco prądu do jakiejś Energu czy czegoś innego
.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):sprzedać nieco prądu do jakiejś Energu czy czegoś innego.
albo dom ogrzewać

JohnnyB napisał(a):Szkoda, że nie ma prosumenta, bo po dłuższej trasie mógłbyś rozładować akumulator i sprzedać nieco prądu do jakiejś Energu czy czegoś innego .
Może jak bym miał taki akumulator dokładany na przyczepkę i ciągnięty to by dało radę, ale niestety ten za kanapą dużą pojemnością poszczycić się nie może
Jeśli kiedyś wydarzy się apokalipsa z prądem to mam agregat prądotwórczy 3 fazowy 50kW – tylko cysterna paliwa jest potrzebna
Trusted computing – Yes or No?
Ojciec wczoraj załapał awarię w Pulsarze, kuna przegryzła przewód turbo – intercooler i wywaliło błąd. Krzyknęli 700zł w serwisie. Jak to ojciec kupił srebrną taśmę obkleili przewód i wykasowali błędy. Śmiga jak nowy
. Musze jakąś sensowną używkę dorwać bo jak widzę w nowym samochodzie taki drut to mnie telepie
.

Tak myślałem jak by to ładnie łatką do dętek potraktować 
Już namierzone części tylko nie chcą mi sprzedać samej gumy 
Gib napisał(a):Im mniej gumy w dolocie tym lepiej dmuchniesz 1,5 bara i wszystko będzie pęcznieć, spawaj z kwasa
hahhah, nie wiem jakie jest tam doładowanie ale 1,5 bara nie wyda z tej muszelki. Ma to 115KM ale jest dość żwawe do sprawnego poruszania w pełni wystarczające. Choć wypaczony jestem dieslem to podoba mi się ta benzyna.
Dziś poinformowałem ojca że ma tempomat, zdziwił się i spytał gdzie

O kurde nawet w Polsce oferują 135-145KM więc ta turbawka nie jest taka licha 
Ja zrobiłem ostatnio 170km ze spalaniem 5L myślę że to dobry wynik jak na tak ciężkie auto, zimowe opony i temp w okolicach 0 stopni.