Czateria...cd
loockas napisał(a):Organizujemy konferencję w kwietniu. Zgadnijcie kogo loockas zaproponował jako zespół na before party i zarząd się zgodził?
Hewi Metal Pany!
Co to za konferencja ?
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Co to za konferencja ?
http://www.inetmeeting.eu/
Robimy wspólną konfę.
Bimbak napisał(a):O kurde ... zaproś kolegów
Pewnie to nie byłby problem, ale za wjazd musiałbyś sobie zapłacić. Koncert gdzieś na ich trasie na pewno Cię wyjdzie taniej
Xenocyd napisał(a):Bimbak napisał(a):O kurde ... zaproś kolegów
no ale jak zaprosi kolegów to jak to sie odnosi do Ciebie?
Najwidoczniej wcale, a ja przecież jestem aspirującym wysokiej klasy specjalistą od zarządzania energią, gdzie kluczowym tutaj jest słowo aspirującym.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Dominator napisał(a):Panowie taka sytuacja. Modem 3g w laptopie a co za tym idzie, slot na kartę sim również. Czy jest możliwość odbioru sms w tym komputerze? Jakiś program?
http://bok.plusgsm.pl/Scripts/rightnow.cfg/php.exe/enduser/guided_adp.php?p_sid=ZThc-Dnm&p_accessibility=0&p_lva=10&p_li=&p_faqid=4426&p_created=1385377032&p_cluster=10008
Tutaj przykładowo dla Plusa, chodzi o appkę Mobile Partner, ja ją dostałem do modemu i to chyba akurat jest powszechna praktyka
Dziś ze szwagrem byłem w W.O.R.D bo zdawał prawko, wchodzę do WC a tam w koszu puszka żubra. Ktoś pewnie na stres walnął browara ale ciekawe czy zdał
. Niestety szwagier nie wyjechał z placyka:|

Najczęściej wyprzedzanym przeze mnie autem w mieście jest Hyundai i10 z elką na dachu, taka specyfika okolicy, ale wśród uczestników dróg mających prawko którzy nie wyczuwają miejskiego flow najwięcej dosiada Toyot 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Najczęściej wyprzedzanym przeze mnie autem w mieście jest Hyundai i10 z elką na dachu, taka specyfika okolicy, ale wśród uczestników dróg mających prawko którzy nie wyczuwają miejskiego flow najwięcej dosiada Toyot
Jaka dzielnica, taki flow