takMagician napisał(a):worldoftanks.eu –> Wejdź –> Wpisz kod bonusowy –> i spisuję co mam na płytce?
opakowanie czasem nie było wczesniej otwarte?
www.mazdaspeed.pl
Mówisz że ktoś by aż tak ryzykowałkinki napisał(a):może być tak, że ktoś otworzył w sklepie gazetę i spisał sobie kod a gazetę odłożył na półkę i ty ją kupiłeś
Radex napisał(a):Bo_Lo napisał(a):dlaczego jak zakupilem siatke maskujaca to zniklo malowanie maskujace?
to nie ma nic wspólnego
Adamos napisał(a):a na pewno dobrze wpisujesz? ten dla starych graczy i odpowiednie znaki?
kinki napisał(a):to po co to przenoszenie załogi skoro nic z tego?
Pawciu napisał(a):Bolo a wykupiłeś na wszystkie typy map ? Pustynia,zima i trawiasty ? Bo jak nie to może Ci wskoczy jak wejdziesz w bitwę z odpowiednio zakupionym kamuflażem
Fasola napisał(a):Mam na imię Mariusz, mieszkam w Poznaniu. W WoT nie grałem od 14 marca czas 02.43
Mam poważny problem, nie chciałbym by tak to się zakończyło. Dzisiaj chyba zrobię przerwę.
Bo_Lo napisał(a):no więc lipa,kamuflarz mialem letni ale nigdzie nie dziala,poza tym na Hetzerze tez mam i pokazuje go na czołgu w garazu i w sklepie jako kupiony,a w T34 nic.Ani w garazu ani w sklepie.Po prostu wyparował po założeniu siatki maskującej
Radex napisał(a):na stałe kamuflarz można kuipć jedynie za golda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości