Czateria... 2021
eh....dziś pokonało mnie rondo.....Astra poszła bokiem, zaliczyłem 270 stopnii. Auto nie ucierpiało tylko moja duma....na szczeście szybko się otrząsnąłem i dyskretnie pojechałem dalej 
..::Born To Rise Hell::..
Ja natomiast dziś się przejechałem czymś, co ma prawie 300 kucy. Żeby taka zabawka była tańsza 
A miałem też okazję jechać Optimą 1.6T 180 KM. Kurcze, fajny ma środek – nie spodziewałem się, że jest tak tam dobrze. 130 na tempomacie i prawie 9 litrów, a do kompletnie nie czuć mocy. Chyba nie stanę się właścicielem Optimy
A miałem też okazję jechać Optimą 1.6T 180 KM. Kurcze, fajny ma środek – nie spodziewałem się, że jest tak tam dobrze. 130 na tempomacie i prawie 9 litrów, a do kompletnie nie czuć mocy. Chyba nie stanę się właścicielem Optimy
JohnnyB napisał(a):eh....dziś pokonało mnie rondo.....Astra poszła bokiem, zaliczyłem 270 stopnii. Auto nie ucierpiało tylko moja duma....na szczeście szybko się otrząsnąłem i dyskretnie pojechałem dalej
To przy jakiej prędkości był ten taniec? tak raptownie poszła że z kontrą nie zdążyłeś?
W NDM masz rondo i w sumie objazd ronda jak lecisz na wprost. Ja leciałem na wprost, poszedłem za szybko i już za połową jak leciałem po okręgu, auto poszło do wewątrz.
Nie wyrbiłem z kontrą, brak wspomagania więc w sumie wcisnąłem hamulec i obruciłem się miedzy dużym krawęnzikiem a barierką. Szeroko tam nie jest więc ze nic konkretnego nie zachaczyłem to szczeście.
Brak wspomagania, brak abs, słabe gumy i jakos tak samo wyszło
. Temperatura 3 stopnie i lekka mżawka,
Nie wyrbiłem z kontrą, brak wspomagania więc w sumie wcisnąłem hamulec i obruciłem się miedzy dużym krawęnzikiem a barierką. Szeroko tam nie jest więc ze nic konkretnego nie zachaczyłem to szczeście.
Brak wspomagania, brak abs, słabe gumy i jakos tak samo wyszło
widzę tu ten sam problem co na ostatni poznaniu ludzie mieli, w tych warunkach nie mogłeś dogrzać odpowiednio opon i stąd brak gripa 

300 KM – wtryski 1000zł minus 400zł za te co mam, do tego turbo większe jakieś 2 tys i strojenie tysiąc. I jestem jakieś 10-15 tys do przodu na utracie wartości takiego cacka rocznie
No dobra jeszcze FMIC za 600 i DP za 300 by się przydało i wtedy pęknie 300 a nie jakieś 280-290 żałosne 
Czym jechałeś Nemi i30N?
Czym jechałeś Nemi i30N?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Kiedyś jak mnie będzie stać to sobie kupię I30N performance i będzie to moja zabaweczka 
Milion złotych niby dużo ale dom + auto i jesteśmy w punkcie wyjścia 
Nie, nie jeździłem i30n.To też ma w okolicach 300 koni?
Mam już swój typ czym bym chciał jeździć od 2020 (planowałem BMW mieć do 2021, ale chyba nie wytrzymam tyle – w dodatku kolejny dzień stoi pod domem mechanika – nie udało się wypalić programowo, na szczęście dpf to ostatni błąd zgłaszany przez auto). Nie będę pisać co to za auto, żeby nie zapeszać, ale jest rozsądne, nudne, ma duży bagażnik, nadaje się do wożenia dzieci i można w nim zamówić lepsze głośniki niż standard. Silnik mocniejszy niż w golfie, znaczne słabszy niż w BMW.
Pozostaje mi zbierać kasę, bo dużo mi brakuje. Właściwie to na całość

Mam już swój typ czym bym chciał jeździć od 2020 (planowałem BMW mieć do 2021, ale chyba nie wytrzymam tyle – w dodatku kolejny dzień stoi pod domem mechanika – nie udało się wypalić programowo, na szczęście dpf to ostatni błąd zgłaszany przez auto). Nie będę pisać co to za auto, żeby nie zapeszać, ale jest rozsądne, nudne, ma duży bagażnik, nadaje się do wożenia dzieci i można w nim zamówić lepsze głośniki niż standard. Silnik mocniejszy niż w golfie, znaczne słabszy niż w BMW.
Pozostaje mi zbierać kasę, bo dużo mi brakuje. Właściwie to na całość
Tak Ci się spodobał pastuch? 
Patrząc na oferty dealerów to też mi brakuje na całość
Na stronie brabusa znalazłem ostatnio Pullmana 600 za 1.5 mln euro
a ma zaledwie 250 KM i vmax 200 przyspieszenie niewiele lepsze od golfa 1.2 TSI 
Ostatnio edytowano 9 mar 2019, 23:57 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
I ja mam swój nowy typ
. Już nawet zadzwoniłem i czekam na info od dealera na kontakt. Wracam z delegacji i jadę gadać. Nawet żona zaakceptowała i powiedziała brać. Zatem pora się przymierzyć do zmiany. Może nie będzie tak źle....ostatnie dni spędzone w szpitalach jakoś tak umocniły mnie że nie ma co dwa razy się zastanawiać czasem, bo może zabraknąć czasu na myślenie...
Czyżby w końcu jakiś męski pikap?
BTW. ostatnio miałem okazję podziwiać RAMA w wersji 5.7 Hemi wypust mocno świeży, kurde jakie to wielkie jest, nie chciałbym szukać tym miejsca pod blokiem o 23ej.
BTW. ostatnio miałem okazję podziwiać RAMA w wersji 5.7 Hemi wypust mocno świeży, kurde jakie to wielkie jest, nie chciałbym szukać tym miejsca pod blokiem o 23ej.
Pickupa to bym sobie kupił jak bym na wsi mieszkał na koloni wtedy można by było wykorzystać jego potencjał bo bez wątpienia przydał by się.
Neonixos666 napisał(a):Tak Ci się spodobał pastuch?
Passat mi się bardzo podoba. Może nie pod względem całej sylwetki, bo jest po prostu taka, jak oczekują wierni klienci, ale doceniam wysiłek włożony w opracowanie tego auta i doszlifowanie szczegółów. Czuję się w nim doskonale.
Niedługo będzie lift

nemi napisał(a):doceniam wysiłek włożony w opracowanie tego auta i doszlifowanie szczegółów
Biorąc pod uwagę smutny – ale owszem, jakże piśmienniczo nośny – efekt, to musiał być wysiłek. Również jestem za jego docenieniem.
the right man in the wrong place...
Mam pytanko, może ktoś z was miał styczność z tymi autami i może powiedzieć za i przeciw?
Astra jest jako tako znana ale Citroen to nie moja bajka i nie wiem jak te benzyny tam
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-astr ... Bvbeb.html?
https://www.otomoto.pl/oferta/citroen-d ... BDUFR.html
Z góry dzięki za pomoc
Astra jest jako tako znana ale Citroen to nie moja bajka i nie wiem jak te benzyny tam

Z góry dzięki za pomoc
Im wolniej jedziesz, tym dłużej Cię widza
- Od: 18 cze 2017, 21:26
- Auto: Mazda6 GH 2.0