Czateria...cd
No chyba by mnie musiało pogrzać zdrowo 
W sobotę zmieniłem olej w miejscu docelowym, co i tak raczej było przesadą.
emix??
W sobotę zmieniłem olej w miejscu docelowym, co i tak raczej było przesadą.
loockas napisał(a):A ja sobie muszę znaleźć jakiś tyłkowóz na dojazdy do pracy
emix??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):emix??
Myślę o tym, ale raczej nie. Chcę mieć auto w którym samotnie mogę pojechać na narty czy odebrać dzieciaki z przedszkola
Przeleciałem tak na szybko i między 20k a 30k zauważyłem, że można kupić
– 3 BK MPS
– Megane II RS
– Megane III z 2.0T, ale cywil
– Puga 407 Coupe ale najsensowniejszy silnik to diesel w tej budzie, a chyba bym teraz wolał PB
– RX8 i to sporo poniżej planowanego budżetu, ale to chyba jest zły pomysł
– od uja BMW, Ałdi
– Alfa 159 w zasadzie z pełną gamą silników
To tak na szybko
loockas napisał(a):rafik89 napisał(a):Z laguną zaczyna się coś dziać? Czy po prostu kaprys?
Jeszcze nic. Dlatego to dobry okres by się jej pozbyć![]()
Identyczna sytuacja była u mnie. 80 kilka tysięcy bez awarii, stwierdziłem że nie warto już kusić losu
Może Mini Cooper S ?
..::Born To Rise Hell::..
loockas napisał(a):To też jest ciekawa propozycja. Musiałbym się jednak przejechać, przesiadka z D do B może być bolesna
Sprawdź III gen – dosyć urosła w stosunku do II gen i nie jest już tak spartańsko, to taki segment semi-C.
Lupo 3L to jest wersja ultra-ladżera i do tego ten jedwabiście pracujący TDI z trzema cylindrami

Trusted computing – Yes or No?
brii napisał(a):Sprawdź III gen – dosyć urosła w stosunku do II gen i nie jest już tak spartańsko, to taki segment semi-C.
Jeździłem cywilną III gen, mieliśmy w firmie. Faktycznie to był pierwszy samochód segmentu B gdzie odsunięcie fotela kierowcy max do tyłu spowodowało, że nie dosięgałem do pedałów i kiery (wzrost 185).
Nie ukrywam, że taki klijacz ma sporo zalet. Stosunkowo prosta konstrukcja, silnik wolnossący. Koszty utrzymania nie powinny powalać na kolana.
Bartek1986 napisał(a):Xen potrzebuje w piątek o 15 30 dostać się w godzinę z dworca PKP pod IKEA.
trzeba było dzwonić bym Cię podrzucił
nemi napisał(a):I kto jest druciarzem miesiąca?
ty uważaj by CI auto się nie podpaliło
loockas napisał(a):Nie ukrywam, że taki klijacz ma sporo zalet. Stosunkowo prosta konstrukcja, silnik wolnossący. Koszty utrzymania nie powinny powalać na kolana.
Mieliśmy Clio R27, generalnie auto niesamowite, Edyta twierdzi, że żaden inne nie było tak fajne. Mieliśmy w nim kubły recaro i nawet po 600 km wysiadaliśmy z nich w dobrym stanie. Utrzymanie dość tanie jedynie zawieszenie drogie