Czateria... 2021
Grzyby napisał(a):błehehe, dostałem chyba z 8 maili od ovh.
Mądrzejszy wcale nie jestem
Ale na tyle kumaty żeby to wyhaczyćNorreca napisał(a):zachamuje
zdaza sie

- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Gib napisał(a):2.7 HDI ponoć słaby słupek ma, 3.0 HDI [jaki?].
I panewki plus osprzęt. Przynajmniej w C6 która się jaram i bym chciał. Ale 3.0hdi droższe o 10kzl z tego samego rocznika. Podobnie benzyna V6.
Dzisiaj zajrzałem do to za akcja ogólnopolska.
Ktoś się chyba czegoś kiepskiego musiał nawąchać żeby to wymyślić.....
Ktoś się chyba czegoś kiepskiego musiał nawąchać żeby to wymyślić.....
... albo czegoś baaaaardzo mocnego.
Po tej akcji bardzo się cieszę, że nie jestem klubowiczem i w żaden sposób tego nie firmuję.
Po tej akcji bardzo się cieszę, że nie jestem klubowiczem i w żaden sposób tego nie firmuję.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Co sie wydarzyło?
Z tym i3 to jest trudny temat
To auto po prostu trzeba baaardzo chcieć, ja jakoś nie mogłem się na nie zdecydować i tak na prawdę nie wiedziałem, które z aut miałoby zastąpić. Nie chciałem też z Cupry robić auta rodzinnego, a z drugiej strony zostawienie i3 z X4 albo dawniej z CLA powodowałoby, że nie miałbym auta, które od razu wywołuje uśmiech na twarzy
i dlatego póki co olaliśmy bycie eko 

Tak, w zeszłym tygodniu wypłacono ubezpieczenie. Teraz jeszcze czekam na dopłatę z GAP.
lubię tych pieszych co w okolicach przejścia gaworzą sobie ze znajomym na żywo lub telefon wcale nie mając ochoty przejść, ale jak już owej ochoty nabiorą to robią to bezzwłocznie.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Grzyby napisał(a):radzi89 napisał(a):Co sie wydarzyło?
Wątek podwieszony z "ogólnopolską akcją"
Juz znalazłem, o taka Polskę walczymy

Kupie kilka, przy otwartych oknach przechodnie bedą je wyczuwać!
Widzieliscie nowego peugeota 508? Dla mnie rewelka!
Na żywo nie. Z zewnątrz mega ale środek jak dla mnie już zbyt futurystyczny. No i jakiś mocniejszy silnik w gamie mógłby być. Biorąc pod uwagę powyższe wolałbym Giulie 2.0 280KM