Gib napisał(a):a oszczędności z LPG znikome bo latam prawie cały czas na benzynie
To jakieś mega krótkie odcinki robisz czy tak ustawiona instalacja?
www.mazdaspeed.pl
Gib napisał(a):a oszczędności z LPG znikome bo latam prawie cały czas na benzynie
AsaroV napisał(a):Ktoś podrzuci jakieś sklepy internetowe z częsciami do mazdy?
Konkretnie chodzi mi o "przewód filtra powietrza" do MX-3, na aledrogo cena najnizsza 139 pln, a na sklepie z gugla 87 ale niedostępny
jacobs napisał(a):Myślisz że soki w kartonie można sobie pół roku przechowywać w mieszkaniu i nic im się nie stanie?
Gib napisał(a):Mega jak mega, 4 km w jedną stronę, jak było -15 przełączało mi się pod pracą jak ostatnio bliżej zera to w około 1/3 drogi jadę na gazie, ostatnio tankowałem PB za 50zł i znowu będę tankować benzynę a gaz chyba jeszcze nie.
Xenocyd napisał(a):O ile nie otworzyleś to przetrwają do daty podanej na opakowaniu. Tetrapak chroni przed słońcem, w domu raczej 60 stopni nie masz, sklep czy hurtownia też by go w chłodni nie trzymały.
nemi napisał(a):Masz klimę automatyczną? Daj na minimum lub wyłącz. Pewnie po kilometrze będzie się przełączać.
loockas napisał(a):A po co Ci napoje do wódki? Moi nowi mentorzy odpowiednio to podsumowali
JohnnyB napisał(a):A nie mozesz zamówic z dostawą do sali weselnej odpowiednio wczesniej ?
nemi napisał(a):O losie, a temu nie przeszło. Opamiętanie przyjdzie, jak będzie za późno!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości