Czateria...cd
Ale to łączę z poborem paszy na miejscu, więc jest to jakiś weekend – wtedy w sklepach są takie tłumy, że bym się bał tam iść.
Korka w niedzielę nie ma, koszt paliwa jest mniejszy niż koszt 2 porcji obiadowych, więc nie tracę na tym interesie w ogólnym rozrachunku. W sumie to nie wiem czy nie powinieniem sobie tego jako przychód uwzględnić...
Korka w niedzielę nie ma, koszt paliwa jest mniejszy niż koszt 2 porcji obiadowych, więc nie tracę na tym interesie w ogólnym rozrachunku. W sumie to nie wiem czy nie powinieniem sobie tego jako przychód uwzględnić...
Sporządziłby Ci jesień średniowiecza a nam zarzucił, że nie prowadzimy działalności cateringowej bo przeca żarcie za 3kzł dla jednego człowieka to raczej musi być przygotowywane w sposób zorganizowany i ciągły 
Byłbym genialnym kontrolującym

Byłbym genialnym kontrolującym

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Xen potrzebuje w piątek o 15 30 dostać się w godzinę z dworca PKP pod IKEA.
Orientujesz się jakim środkiem lokomocji dam radę to zrobić?
We Wrocławiu oczywiście.
Orientujesz się jakim środkiem lokomocji dam radę to zrobić?
We Wrocławiu oczywiście.

Nie umiem z tego korzystać
mieszkam w Polce B
Jak to się obsługuje?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Jak to się obsługuje?

Ewentualnie sprawdź sobie rozkład jazdy autobusu IKEA, ma przystanek blisko PKP i wozi ludzi do sklepu za złotówkę. Nawet w piątek godzina wystarczy, o ile na autobus trafisz.
Inaczej bez przesiadek się nie da niestety.
Inaczej bez przesiadek się nie da niestety.
InPost modyfikuje swojego "poleconego"
Będzie można je nadawać (i odbierać) w paczkomacie, będzie mógł być 2 x cięższy i ubezpieczony w gratisie do 1kzł.
I będzie 2 x droższy od 22 lutego

Będzie można je nadawać (i odbierać) w paczkomacie, będzie mógł być 2 x cięższy i ubezpieczony w gratisie do 1kzł.
I będzie 2 x droższy od 22 lutego

Krzemol1994 napisał(a):Możliwe że kumpel czegoś podobnego kwiecień – maj będzie szukał, mogę mu podpowiedzieć
Nie wiem czy nie za późno, ale zobaczymy. Ibiza też na sprzedaż będzie. Wymieniam cała flotę w tym roku.
Zimo wypi...., mam FWD ciągle bez ręcznego, a oszczędności z LPG znikome bo latam prawie cały czas na benzynie 
BTW. dostałem dziś kolejny list z LU i jestem trochę oburzony formą, otóż:
Co mnie wnerwiło, otóż z treści wynika że umowa ubezpieczenia już jest zawarta i pod rygorem hgw czego mam zapłacić. Tymczasem ów list jest wynikiem niewiążącej niczym rozmowy z konsultantem LU. Żadna umowa ubezpieczenia nie została zawarta, dopiero opłata tego blankietu wprowadziła by ją w życie. Tymczasem zdaje się że sugerują coś zupełnie innego. Żeby się upewnić musiałem przez 17 minut słuchać debilnej muzyczki....
BTW. dostałem dziś kolejny list z LU i jestem trochę oburzony formą, otóż:
przesyłamy Panu druk kolejnej(sic!) raty. Informujemy iż ma Pan prawny obowiązek jej uiszczenia, wynikający z niżej określonej umowy ubezpieczenia.
Co mnie wnerwiło, otóż z treści wynika że umowa ubezpieczenia już jest zawarta i pod rygorem hgw czego mam zapłacić. Tymczasem ów list jest wynikiem niewiążącej niczym rozmowy z konsultantem LU. Żadna umowa ubezpieczenia nie została zawarta, dopiero opłata tego blankietu wprowadziła by ją w życie. Tymczasem zdaje się że sugerują coś zupełnie innego. Żeby się upewnić musiałem przez 17 minut słuchać debilnej muzyczki....
Stała pod ścianą prężąc kakao