brii napisał(a):Kolejny absurd – ubezpieczyciele nie biorą pod uwagę przy wycenie OC systemów prewencyjnych zapobiegających stłuczkom / wypadkom
biorą dwa
www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):Kolejny absurd – ubezpieczyciele nie biorą pod uwagę przy wycenie OC systemów prewencyjnych zapobiegających stłuczkom / wypadkom
Szymon napisał(a):nemi napisał(a):Panowie, chcę zamówić sobie transmiter xiaomi (tak to jest, jak się kupuje auto bieda edition ) – jest poniżej 70 zł i w okolicach 120. Ktoś wie jaka jest różnica oprócz mikrofonu?
jak masz VW bieda edyszyn to sprawdź sobie czy masz odpowiednie gniazdo zapalniczki do transmitera. Ja musiałem wymieniać
nemi napisał(a):Mam dwa rozgałęziacze po 3 gniazdka i oczywiście też nie pasuje
Bartek1986 napisał(a):640 zł za 320 koniwczoraj ubezpieczane
slisman napisał(a):I właśnie to jest paranoja ta – 4.0 litry i 204 konie, ale przy dwóch tonach i tych gabarytach mniej prowokuje do szybkiej jazdy niż 1.4 TSi
nemi napisał(a):A co do stawek oc, to temat przeraża :/
Bartek1986 napisał(a):640 zł za 320 koniwczoraj ubezpieczane
brii napisał(a):slisman napisał(a):
I właśnie to jest paranoja ta – 4.0 litry i 204 konie, ale przy dwóch tonach i tych gabarytach mniej prowokuje do szybkiej jazdy niż 1.4 TSi
Ale hamuje znacznie gorzej od 1.4TSi
Xenocyd napisał(a):To nie kupuję roidmii jak takie problemy, pozostanę z mp3 na karcie w MXie i 6cioma płytami wypchanymi mp3 w zmieniarce w subaraku.
Bimbak napisał(a):No ok ... potrzebuję jeszcze otwornicy :d
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości