PeKa napisał(a):Ledwo kupił, a już się pierdołami przejmuje.
Ja tak mam, muszę wszytko wiedzieć co mam pod maską i jak działa. Całą budowę silnika, osprzęt itp... wiem chore
www.mazdaspeed.pl
PeKa napisał(a):Ledwo kupił, a już się pierdołami przejmuje.
Krzemol napisał(a):No i kupiłeś sobie Francuza a tam tyyyyle awaryjnej elektroniki
Paweł napisał(a):Z reguły – patrząc na najpopularniejsze skrzynie – właśnie raczej nie. To skrzynie 7 i 8-biegowe mają zakresy przełożeń zbliżone do 6-biegowych.
5M -- 6M
1st
3.136 –> 3.709
2nd
1.888 –> 2.190
3rd
1.330 –> 1.536
4th
1.000 –> 1.177
5th
0.814 –> 1.000
6th
-- –> 0.832
radzi89 napisał(a):Te renualty rujnują ludzka psychikę
JohnnyB napisał(a):A propo Renulta, ktoś testował Talismana ? Teraz Reówka wrzuciała tam 1.8 Motor, ciekawe jak to się sprawdza.
Używanie określenia ergonomia w stosunku do tego pojazdu to pomyłka.
Stosunek jakość/cena
nie do przyjęcia. Auto nie przejechało jeszcze 20000 a ilość wizyt w serwisie powala na kolana
Codziennie czekam na nową niespodziankę. Elektryka robiona chyba przy świetle świec za pomocą młotka. Po raz 3 w ciągu 4 miesięcy problem z oświetleniem
JohnnyB napisał(a):Ale Passat jakoś tak do mnie mocniej przemawia i nim akurat dość czest ostatnio jeżdze. Z Talismanem tylko jak na razie wirtualny mam kontakt.
brii napisał(a):Tak tragiczne jak w Maździe czy gorzej? Bo jeśli gorzej to nowe standardy dna zostaną ustalone
Użytkownicy przeglądający ten dział: fors, Krzemol i 5 gości