Czateria...cd
Żeby ona chociaż była odpowiednio stara
Przez moment miałem ochotę sprzedać swoją E30 i w sumie
dostałem oferty niewiele mniejsze od tej E46 ale w przypadku E30 ceny już mocno rosną w porównaiu do tego co było kilka lat temu, dokładnie w przeciwieństwie do E46
dostałem oferty niewiele mniejsze od tej E46 ale w przypadku E30 ceny już mocno rosną w porównaiu do tego co było kilka lat temu, dokładnie w przeciwieństwie do E46
loockas napisał(a):E46 wg mnie wygląda już zbyt współcześnie by myśleć o tym modelu w roli choćby young timera. Mimo, że już trochę lat ma.
Dlatego trzeba szukać e36
..::Born To Rise Hell::..
A mi się to auto zawsze podobało. Nie wiem w sumie dlaczego, bo w wiekszosci kojarzy mi sie z tym samym
. Może podświadomie też chce uprawiac agro tunning
.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):318 is miał 140 kucy, całkiem dobrze się to w coupe odpychało jak na 4 cylindrowca.
2.0 150KM na vanosie też fanie nawet jeździ.
nie zgadzam się z tą opinią kierowcy wanny na kołach
front E36 jest zły jeśli go porównać do innych BMW z tamtego okresu natomiast to jest gorsze:
Dopisano 30 sty 2017 17:15:
co do 318is/320i to raczej średniowolne
http://www.zeperfs.com/duel752-568.htm
od 323 w górę się zaczynały benzyny które jechały.
front E36 jest zły jeśli go porównać do innych BMW z tamtego okresu natomiast to jest gorsze:
Dopisano 30 sty 2017 17:15:
co do 318is/320i to raczej średniowolne
http://www.zeperfs.com/duel752-568.htm
od 323 w górę się zaczynały benzyny które jechały.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Seryjny przód E36 jest ok, odpowiednio zrobiony w nadwoziu coupe (nie po wieśniacku) myślę że fajnie wygląda.
Każde auto idzie zwiesniaczyc. Pech w tym z E36 że posiada napęd na tylną oś. Oczywiście pech w kontekście tego, że taki jeden z drugim burakiem kupował to do upalania i robienia "baczkow" itp nawet wersją 316 a jak już trafiła się rzędowa 6 to taki "rycerz ortalionu" był mistrzem okolicy. Przednionapedowka nie miała by takiej historii..
Jako że nigdy nie byłem pod remizą i raczej oglądam fury w stolicy to nie kojarzy mi sie aż tak bardzo ze zwieśniaczeniem. Owszem, geylooki, ringi i karbonowe maski tak ale dopiero ostatnio.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Krzemol1994 napisał(a):A szpachlibra?
Dobrze że MX6 była mniej dostępna bo taki sam los by podzieliła