Czateria...cd
Było ,,Gdzie jest Nemo" ,,Gdzie jest Nori" a teraz będzie ,,Gdzie jest Nemi"?
Bimbak napisał(a):Spoko ze strony Zachara że alfaholikom z Krakowa na zlot Giulie Quadrifoglio przyprowadził.
Też to widziałem i spoko pomysł. Ogólnie podobają mi się jego testy samochodów.
Testy przedstawia w taki sposób, by pokazac samochody takimi jakie są w użytkowaniu codziennym, pokazać ich wady zalety, jak dany element jest wykonany pod kątem jakości i ergonomii. Przejrzyscie i klarownie dla każdego odbiorcy. To czego gdzie indziej ciężko się dowiedzieć. Dla mnie bomba
od kilku lat, to Jego testy, recenzje oglądam najchętniej. Jest jeszcze jeden chłopek z autocentrum "Marek ..." jak dobrze pamiętam i też spoko przedstawia.

Przed zakupem Signum patrzyłem na jego test i sporo się dowiedziałem dzięki temu.
wpierdzielają ludzie kasę w stare trupy bez opamietania a potem zdziwko że nikt im jej nie chce oddać, kolejne 330 w cenie M3
http://allegro.pl/bmw-e46-330i-coupe-al ... 32350.html

Stała pod ścianą prężąc kakao
Ludzie to mają problemy...
Uszkodzenie telefonu, polisa Casco, szkoda uznana, wymiana na nowy, klient dostaje specyfikacje nowego (identyczny jak miał), akceptuje, po czym po kilku dniach dzwoni z ryjem, że nie, bo... on ma auto czarno pomarańczowe i telefon był kupiony pod auto z pomarańczowymi wstawkami, a nowy, który ma otrzymać, ich nie ma!
Uszkodzenie telefonu, polisa Casco, szkoda uznana, wymiana na nowy, klient dostaje specyfikacje nowego (identyczny jak miał), akceptuje, po czym po kilku dniach dzwoni z ryjem, że nie, bo... on ma auto czarno pomarańczowe i telefon był kupiony pod auto z pomarańczowymi wstawkami, a nowy, który ma otrzymać, ich nie ma!