Czateria...cd
Jest info że w ciężarowkę, pewnie tę amerykańską z kolumny.....ostatnio je widziałem niedaleko mnie -Freightlinery – bydle z naczepą konkretne.
..::Born To Rise Hell::..
Dojście jest, ale nie będę robić komuś szkody w mieniu
polecam AMW 
Były dwa rodzaje stelaży. Polecam nowszy typ z kulkami na końcu tzw zapałek ( rurki poprzeczne).
Były dwa rodzaje stelaży. Polecam nowszy typ z kulkami na końcu tzw zapałek ( rurki poprzeczne).
Ostatnio edytowano 20 sty 2017, 23:44 przez Dominator, łącznie edytowano 1 raz
Najlepiej skontaktować się z agencja mienia wojskowego, czasem wyprzedaże mają. Byle nie sprzęt 5 kategorii, zazwyczaj to lipa jest. Co do Ns64, lepsze są te nowe typy, starsze dają radę ale zazwyczaj trzeba coś pospawac, inaczej zagraża zdrowiu.. Potrzebujesz garaż przenośny? 
Dominator napisał(a):Tor, to jedyne z bezpiecznych miejsc gdzie można sprawdzić zachowanie samochodu i swoje umiejętności
Jedyny sens w takim "sprawdzaniu umiejętności" widzę tylko jak instruktor siedzi obok na fotelu. Inaczej w większości przypadków jest to bezmyślne upalanie auta czy próba zrealizowania marzeń z gier video
Swoją drogą byłem dwa razy w szkole bezpiecznej jazdy i za każdym razem dostałem ich samochód do ćwiczeń. Mocniejszy i mniej przewidywalny od własnego.
A ja tam chętnie bym mój rodzinny wóz spróbował na torze. Alfaholicy podczas ogólnopolskiego zlotu wybierają się na tor Kielce dla odmiany, możliwe, że sam spróbuję. A docelowo chciałbym kiedyś rundę po Nordschleife zaliczyć, sprawę zdecydowanie ułatwi mi kuzynka mieszkająca 150km od niego 
loockas napisał(a):Inaczej w większości przypadków jest to bezmyślne upalanie auta czy próba zrealizowania marzeń z gier video
I bardzo dobrze, lepiej tam niż na ulicy.
loockas napisał(a):Upalanie diesla na torze nie należy do moich ulubionych zajęć
Czym się to różni od upalania benzyny?
Bo generalnie nie wiem w czym różnica?
I nie bardzo czuję czemu przy dieslu jest to bezmyślne a przy benzynie nie.
Eee te turistenfahrten na Nurbie są dla kamperów nawet otwarte. Taki wypad to raczej źródło frustracji wolnymi kierowcami, niż radość z jazdy. To samo mam na codzień w PL.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
No bo na tym to polega, to z samego założenia jest przejazd turystyczny a nie trackday do upalania i śrubowania czasów. Co nie broni robienia tego drugiego jak się przymknie oko na te niedogodności, o których piszesz 
Grzyby napisał(a):Czym się to różni od upalania benzyny?
Bo mam diesla, a nie benzynę? Poza tym różnic brak
Krzemol1994 napisał(a):No bo na tym to polega, to z samego założenia jest przejazd turystyczny a nie trackday
No kurcze ale jechać na taki tor i nie mieć go czym wykorzystać?
loockas napisał(a):No kurcze ale jechać na taki tor i nie mieć go czym wykorzystać
Podejrzewam że i maluchem mozna tam z toru wylecieć
Najlepiej kupić gruza do upalania na toże. Dupowozem strach czasem pojechać na maksa szczególnie jak ktoś ustawi szykanę z opon gdzie można nie mieć co na lawetę wkładać po spotkaniu z nią (ostatnie ryki). Takie wieczorne 1/4 jest ok, bo wiesz że pojechałeś na maksa 
Ostatnio edytowano 21 sty 2017, 13:19 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
Taaaa bo lepiej stać w korku do karuzeli w wynajetym na torze aucie jak swoją dacią logan. Jedyne co tam się da w normalnych godzinach wykorzystać to lewą wajche do mrugania długimi idiotom nieznajacym nitki.
Pozdrawiam, Tomek