Czateria...cd
Mnie Orange chyba chce zatrudnić na etat......idę w pszyszłym tygodniu poadać....ale nie zapłaca mi tyle abym zawiesił działaność....
..::Born To Rise Hell::..
brii napisał(a):Też się zapisuj – weźmiesz Subaraka na torze przewietrzysz

O tej porze roku subarak będzie już najprawdopodobniej "zimował" w garażu a na ulice wróci MX
Moje oczekiwania w stosunku do legacy ograniczają się do jednego – mam tam wsiąść i przejechać z punktu A do punktu B zimą, ewentualnie latem jeżeli wchodzi w grę dłuższy przelot drogami szybkiego ruchu.
Latanie w srebrnym sedanie w wolnossaku w kasku po torze jakoś się nie mieści w moich standadach pojmowania, to trochę jakby Julo gnojowozem po Poznaniu latał, no proszę was
Wszystko można, tylko po co?
Tak samo nie zabiorę go do Kotliny latać po winklach – stary i marudny już jestem
Julo, syfon na Poznań zabierasz?
Moje oczekiwania w stosunku do legacy ograniczają się do jednego – mam tam wsiąść i przejechać z punktu A do punktu B zimą, ewentualnie latem jeżeli wchodzi w grę dłuższy przelot drogami szybkiego ruchu.
Latanie w srebrnym sedanie w wolnossaku w kasku po torze jakoś się nie mieści w moich standadach pojmowania, to trochę jakby Julo gnojowozem po Poznaniu latał, no proszę was
Tak samo nie zabiorę go do Kotliny latać po winklach – stary i marudny już jestem
Julo, syfon na Poznań zabierasz?
Muszę szybko powiedzieć Kasi, że to bez sensu przyjeżdżać srebrnym sedanem w wolnossaku bo się dziewczyna waha póki co...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Jak Julo zabierze syfon to dostawczyni cytrynówki mieszka pod drodze do ośrodka – coś się może uda zorganizować 
Syfon mogę zabrać. Jak będzie surowiec to coś się zagazuje 
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Mogę pojechać przez DW, naszykuj sobie tylko stopery do uszu i kask, nawet będę miał bliżej niż autostradą przez Łódź 
Deskę dla Jula jakąś też mogę zabrać

Deskę dla Jula jakąś też mogę zabrać
Klatkę założyłeś czy w bagażniku mam jechać, że kask mi do tego potrzebny? 
Ogólnie wszystko mam, muszę obczaić jak z robotą, bo jak na mnie dyżur wypadnie to pewnie nikt się na ten weekend nie będzie chciał zamienić.
Ogólnie wszystko mam, muszę obczaić jak z robotą, bo jak na mnie dyżur wypadnie to pewnie nikt się na ten weekend nie będzie chciał zamienić.
Xenocyd napisał(a):Latanie w srebrnym sedanie w wolnossaku w kasku po torze jakoś się nie mieści w moich standadach pojmowania, to trochę jakby Julo gnojowozem po Poznaniu latał, no proszę was Wszystko można, tylko po co?
No kurde, polać mu no. Jak ja tak pisałem rok temu, to mnie od razu pojechali właściciele wszelkich 6-tek, 3-jek i innych rodzinnych tyłkowozów
Wojtek napisał(a):1.4 turbo...
Ten sam co w Tipo

loockas napisał(a):Xenocyd napisał(a):Latanie w srebrnym sedanie w wolnossaku w kasku po torze jakoś się nie mieści w moich standadach pojmowania, to trochę jakby Julo gnojowozem po Poznaniu latał, no proszę was Wszystko można, tylko po co?
No kurde, polać mu no. Jak ja tak pisałem rok temu, to mnie od razu pojechali właściciele wszelkich 6-tek, 3-jek i innych rodzinnych tyłkowozów
Nie wszyscy mogą sobie pozwolić na jeżdżenie czymś więcej niż dupowozy. Tor, to jedyne z bezpiecznych miejsc gdzie można sprawdzić zachowanie samochodu i swoje umiejętności. Polecam nawet ludziom z silnikami o mocy 50 KM.