Czateria... 2021
Skąd przekonanie, ze gość miał prawko 

Kurcze, już trochę stary się chyba robię, bo łatwo się męczę 
W ciągu 10 dni byłem na dwóch końcach Polski (najdalej w Jakuszycach na zachodzie i w Zamościu na wschodzie), przejechałem łącznie około 2.000 km, do tego wczoraj byłem w Kopenhadze (musiałem wstać po 3, żeby dotrzeć na najwcześniejszy lot i wróciłem do domu po 22), a teraz już dostarłem do roboty i... chce mi się spać

W ciągu 10 dni byłem na dwóch końcach Polski (najdalej w Jakuszycach na zachodzie i w Zamościu na wschodzie), przejechałem łącznie około 2.000 km, do tego wczoraj byłem w Kopenhadze (musiałem wstać po 3, żeby dotrzeć na najwcześniejszy lot i wróciłem do domu po 22), a teraz już dostarłem do roboty i... chce mi się spać

nemi napisał(a):chce mi się spać
Mam tak codziennie
Panowie... nie jesteście sami 
Ja w tygodniu śpię po 4-5h, ale za to w weekend jak padne to potrafię i 12h wykręcić xD
Gorzej jak pod koniec takiego tygodnia lecę w trasę... wyjazd z 3city i już mam ochotę wracać
Ja w tygodniu śpię po 4-5h, ale za to w weekend jak padne to potrafię i 12h wykręcić xD
Gorzej jak pod koniec takiego tygodnia lecę w trasę... wyjazd z 3city i już mam ochotę wracać
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Ja ostatnio chodzę jak zombi. Kompletnie nie mam na nic siły. Kładziemy się spać około 00:30. Wstaję nieco przed 7. Do tego często wychodzę z domu o 10 i wracam po 22.
Tylko ~12 godzin poza domem i wyjście z rana o 10:00 – zazdroszczę...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Nie, nie
bez takich. Z domu wychodzę 7;30 ale około 9 wracam na troche 
Też o tym pomyślałem. Stałeś się Xen moim przewodnikiem duchowym, kiedy napisałeś, że głupio byłoby umrzeć z pieniędzmi na koncie. To było mądre!
Nie zacząłem wszystkiego przepuszczać na wódę i koks, ale jednak staram się mieć większy dystans
W lutym już prawie dwa dni byłem na urlopie (musiałem się wdzwonić na 2,5 h) i robiłem różne fajne rzeczy
Nie zacząłem wszystkiego przepuszczać na wódę i koks, ale jednak staram się mieć większy dystans
W lutym już prawie dwa dni byłem na urlopie (musiałem się wdzwonić na 2,5 h) i robiłem różne fajne rzeczy

Ale ja mam obecnie swój funcar
. Trochę teraz mi zapewnia negatywnego funu, ale będzie niedługo dobrze – w tym roku zrobiłem czujnik abs, czujnik temperatury i teraz świece żarowe w piątek.
Gdybym miał już wydawać kasę, to raczej bym ją przeznaczył na paliwo i odwiedził jakieś fajne miejsce.
Dopisano 19 lut 2019 16:53:
Hmmm, sprawdziłem, że w lutym na motostat pojawiło się 2500 km u Golfa + trochę jeszcze Beemka. Całkiem sporo
Gdybym miał już wydawać kasę, to raczej bym ją przeznaczył na paliwo i odwiedził jakieś fajne miejsce.
Dopisano 19 lut 2019 16:53:
nemi napisał(a):Gdybym miał już wydawać kasę, to raczej bym ją przeznaczył na paliwo
Hmmm, sprawdziłem, że w lutym na motostat pojawiło się 2500 km u Golfa + trochę jeszcze Beemka. Całkiem sporo