Ot chce coś dużego, wygodnego, rozpasanego.........ale nie chce Voyagera
Ale chciałbym L&K 2.0 TSi DSG AWD 280 KM
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Pamiętam, że miejsca mi tam nie brakowało
Beny napisał(a):Xen a jak z miejscem w subaru z tyłu? Testowales?
Gib napisał(a):propos O2 dawno nie widziałem auta w którym była by tak wąska maska kosztem błotników, musi być bajeczny dostęp do żarówek.
loockas napisał(a):mho Octavia w tej budzie co masz, to żaden powód do wstydu. Ja bym jeździł, a już na pewno RS czy choćby L&K.
Beny napisał(a):A Ty zostajesz przy serii? Widzę same sprężyny można dostać w normalnych pieniądzach
JohnnyB napisał(a):Bigbluee napisał(a):W przypadku TIPO trzeba patrzeć na wersję bazowę, tylko takie będą się sprzedawać.
TaaJako drugie auto, mam Corsę B wyprodukowaną 17 lat temu, z wyposażeniem TIPO 2017 w wersji bazowej
I to jest paradoks, że dzisiaj jeszcze takie coś oferują w salonach.
To będzie taki niemiecki "VolksWagen" czyli samochód dla mas, masowo kupowany w podstawie, byle nowy, byle taniej, byle miał 4 koła bo za piąte to juz trzeba sporo dopłacić, a po 1 zimie jak sie plastiki skurczą to będzie orkiestra skrzypkowa w środku.
Strzelasz z wyposażeniem czy chociaż zerknąłeś w kartę katalogową modelu Tipo HB w wersji POP ?
Golfem nowym chyba też nie miałeś okazji pojeździć....A tym bardziej sprawdzić ofertę cenową i wyposażenia.
Bigbluee napisał(a):dzisiaj powitał mnie ogromny baner przy salonie fiata:
"NOWY SAMOCHÓD Z RADIEM I KLIMATYZACJĄ"
Bigbluee napisał(a):To wiadomo dla kogo te samochody są. Dla tych co nic poza tym nie potrzebują.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości