loockas napisał(a):no to jest 30%...
I tak trasy wawa wrocław na jednym tankowaniu nie zrobisz
www.mazdaspeed.pl
jacobs napisał(a):I tak trasy wawa wrocław na jednym tankowaniu nie zrobisz
nemi napisał(a):Ja w tym ubiegłym tygodniu kupowałem giulię, a w tym spodobała mi się Kura Kuraq, co jednocześnie przesunęło mnie w kierunku domu starców .
nemi napisał(a):Johnny, co w końcu kupujesz?
JohnnyB napisał(a):Nie mam pojęcia, ale jeśli kupowałbym dziś, jechałbym po to auto.
loockas napisał(a):BMW tak potaniały?
jacobs napisał(a):nemi napisał(a):200k PLN. Drogawo
troszkę, ale jak patrzysz na gulię to chyba podobne granice cenowe?chyba ze na golasa patrzysz.
loockas napisał(a):nemi napisał(a):Ja w tym ubiegłym tygodniu kupowałem giulię, a w tym spodobała mi się Kura Kuraq, co jednocześnie przesunęło mnie w kierunku domu starców .
![]()
![]()
czuję, że 2019 to będzie Twój rok wymiany auta
nemi napisał(a):Golas za 130k ma 200 kucy, 8 b automat, chyba 3 tryby jazdy oraz klimatyzację i bt. I 6,6 to setki. Nie jestem pewien czujników pakowania. Tak czy inaczej dobre osiągi + te 3 elementy sprawiają, że przestaję patrzeć na listę wyposażenia i to jest wersja wystarczająca. Pewnie jeszcze bym xenony chciał
nemi napisał(a):Na 100% nie. Zbieram na wykończenie mieszkania na wynajem. Oglądam dla sportu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości