Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Tyle dla niej zrobiles wlacznie z woskowaniem , a pojechales na automatyczna myjnie
?
Ostatnio edytowano 29 mar 2011, 21:37 przez radzi89, łącznie edytowano 1 raz
Wytłumiłem prawy tył i klapę kombinezona
W pieron zabawy ale warto, dźwięk zamykania klapy bezcenny![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W pieron zabawy ale warto, dźwięk zamykania klapy bezcenny
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wyklejałeś matami, czy po prostu smarowanie jakimś głuszącym mazidłem. Malkolm mówisz że z wymianą tego łożyska amortyzatora to nie ma wiele zachodu, w warunkach amatorskich do wykonania?

Część smarowałem Noxudolem 3100, a część dodatkowo matami. W "rogi"klapy, drzwi itp noxudol 750, wosk. Ja k skończę to fotki będą w temacie 
MTS napisał(a):Ja felgi wypucowałem po zimie. Jeszcze wnętrze zostało do ogarnięcia
I na tym się zakończy

dyszel85 napisał(a):Daj znać czy akustyka uległa znaczącej poprawie to może i ja się skuszę na taki zabieg
To jeszcze sporo zabawy przede mną, robię popołudniami. Ty masz sedana, wystarczy drzwi matami wykleić. W kombi cały tył trochę "huczy"...
W cronosie jak wytłumiłem drzwi to różnica była duża, przed samą sprzedażą dowiedziałem się że za hałas z silnika odpowiada poduszka przy rozrządzie

Odkurzyłem i wyczyściłem wnętrze. Woczraj umyłem
ale już okurzona xD
A i miałem chwile czasu zajrzałem tu i tam po auto i odkryłem że mam sprężynki APEX
P
xD Szczerze to znam tą firme z Need For Speed xD ale ponoć sprężynki dobre ;p chyba... hehe

- Od: 6 lip 2010, 22:03
- Auto: Mazda 323f BA
Oblivion, a drzwi nie zyskują zbytnio na wadze po takiej operacji? Bo wiesz w 19 letniej furze może mieć to znaczenie
A o jakim hałasie z silnika mówisz – takim jakby warczeniu przy przyspieszaniu?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Zatankowana, nowe opony letnie i aluski założone i oczywiście dzisiaj poszła Madzia do gruntownego sprzątania przedzlotowego. Aha i w poniedziałek założyłem kierunki boczne clear (w końcu).
Zyskują, ale niewiele. Ogólnie słychać ciszej silnik, przy przyśpieszaniu też 
No ja byłem gdzieś u Wieśka
Diagnostów to mamy takich superowych,że się okazało że łącznik stabilizatorów były wyj*****ne,teraz jest cisza na dołkach,a co do przekładni to też coś jest nie tak,ale na nią przyjdzie czas no i mi ślimaczy z simeringu na wale to też jeszcze poczeka 
No przed sobotnim wyjazdem zainwestowałem w saunę
dla Madzi oraz popieściłem ją odrdzewiaczem
I jest
De Best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

I jest