Czateria...cd
Czemu ameryka w najgorszym wydaniu?
Szczerze, to mi się podoba to auto, tylko te lampy z tyłu takie sobie. Wnętrze jak w bardzo starym samochodzie, ale mimo to nie jest źle.
Gdybyś Gib to kupił, to jestem pierwszą blacharą, która z chęcią by się tym przejechała.
Auto jest nietuzinkowe.
Szczerze, to mi się podoba to auto, tylko te lampy z tyłu takie sobie. Wnętrze jak w bardzo starym samochodzie, ale mimo to nie jest źle.
Gdybyś Gib to kupił, to jestem pierwszą blacharą, która z chęcią by się tym przejechała.
Auto jest nietuzinkowe.
Mi tam się podoba. Aczkowliek chyba wolałbym Firebirda.
Dobrze się jeżdzi takim amerykańcem. Skrzynia szybka nie bedzie, ale takiego auta nie kupuje chyba do ścigania a do komfortowego sprawnego poruszania się. Do tego fotele pewnie będą nieziemsko wygodne.
5 dni z życiorysu, szkolenie zaleiczone.
Z ciekawostek motoryzacyjnych pojeźdizłem nową BMW1 – urosła dość znacznie w porównaniu z poprzedniczką. Pośmigałem także na gokartach.....niestety nie wygrałem zawodów
, ostatni też nie byłem a wyniki były dosć proporcjonalne do masy ciała zawodnikow biorących udział 
Dobrze się jeżdzi takim amerykańcem. Skrzynia szybka nie bedzie, ale takiego auta nie kupuje chyba do ścigania a do komfortowego sprawnego poruszania się. Do tego fotele pewnie będą nieziemsko wygodne.
5 dni z życiorysu, szkolenie zaleiczone.
Z ciekawostek motoryzacyjnych pojeźdizłem nową BMW1 – urosła dość znacznie w porównaniu z poprzedniczką. Pośmigałem także na gokartach.....niestety nie wygrałem zawodów
..::Born To Rise Hell::..
Neonixos666 napisał(a):Krzemol1994 napisał(a):Szczerze mówiąc ten hejt na Alfy w internecie jest już męczący
tak hejtują ale jak jedzie ładna 159 to ślinotok na jej widok mają

https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Grzyby napisał(a):Mało ich jest. Większość zniknęła z rynku w okolicach 2007-2009 (kryzys)
Kryzys sryzys – moda na SUVy się rozwinęła pełną parą, VANy przestały być w US "trendi" – wcześniej osoby nie mający dzieci potrafiły tam kupować VANy. Ludzie gdzieś mają praktyczność – wolą pseudo-lans.
Gib napisał(a):a może taki miauczek?
Powrót do Subaru w tydzień po odstawieniu jest bolesny dla lewej nogi... Ludzie z Fuji robią sprzęgła z dodatkiem betonu a Ci z Tokio z gąbki
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Grzyby napisał(a):Mało ich jest. Większość zniknęła z rynku w okolicach 2007-2009 (kryzys)
Kryzys sryzys – moda na SUVy się rozwinęła pełną parą, VANy przestały być w US "trendi" – wcześniej osoby nie mający dzieci potrafiły tam kupować VANy. Ludzie gdzieś mają praktyczność – wolą pseudo-lans.Gib napisał(a):a może taki miauczek?
Powrót do Subaru w tydzień po odstawieniu jest bolesny dla lewej nogi... Ludzie z Fuji robią sprzęgła z dodatkiem betonu a Ci z Tokio z gąbki
Czemu facepalm?
Byłem obejrzałem przymierzyłem się. W porównaniu do ałdi wnętrze oczywiście słabe jakościowo, natomiast przy oplu czy innych nowoczesnych plastikowozach nie ma AŻ takiej tragedii. Nie jest to kokpit rodem z Neona. Samochód sprawa wrażenie niezmęczonego. Dla mnie i pasażerki miejsca jest aż nadto. Bagażnik walizkowy raczej, niż zakupowy. No cóż amerykańskie GT-P
Stała pod ścianą prężąc kakao
No właśnie – nie ma AŻ takiej tragedii
A tak serio – skrzynia biegów w tym pojeździe to porażka jak stąd do Los Angeles... W prowadzeniu ten pojazd też nie zachęca, plis – nie idź tą drogą. Weź jeszcze pod uwagę, że CAD nie stoi po 2zł a po 3. Ktoś kto to sprowadził musiał jeszcze dołożyć koszty transportu + zarobek ergo kupił to za cenę zużytych opon a to nie oznacza nic dobrego 
Przy okazji – wspominałeś, że Audi to już trochę stary samochód ale to to już antyk technologiczny – z tej pojemności z SC wyciągano podobne moce kiedy rodzili się nasi dziadkowie...
To nie jest auto sprowadzone dziś tylko w 2001 roku.
Dopisano 05 mar 2016 14:52:
czyli ma potencjał
Przy 120tkm powinien być dotarty dopiero co 
Się przejadę to będę wiedział czy rzeczywiście skrzynia to taki kondon. Co mi zależy?
– Pierwszy właściciel,
– Sprowadzony z Kanady nowy,
Dopisano 05 mar 2016 14:52:
brii napisał(a): z tej pojemności z SC wyciągano podobne moce kiedy rodzili się nasi dziadkowie...
czyli ma potencjał
Się przejadę to będę wiedział czy rzeczywiście skrzynia to taki kondon. Co mi zależy?
Ostatnio edytowano 5 mar 2016, 14:58 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Gib napisał(a):To nie jest auto sprowadzone dziś tylko w 2001 roku.
To zmienia postać rzeczy.
Gib napisał(a):Się przejadę to będę wiedział czy rzeczywiście skrzynia to taki kondon. Co mi zależy?
Przejechać się zawsze warto – nowe doświadczenie
Ostatnio edytowano 5 mar 2016, 15:09 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Gib napisał(a):różnica między 4 a 6 biegowym automatem na pełnej piź.... w zasadzie niezauważalna w maksymalnych osiągach.
Ale na co dzień i przy dystrybutorze znaczna
Szukaj czegoś takiego:
Ponad 1500Nm – musi z rolki pewnie brać wszystko a bardzo nietuzinkowe – ja bym jeździł
JohnnyB napisał(a):A propo Vanów, Voyagery mają diesle od VM ? ten 2.5 to 140 KM to jakas porażaka ?
Kozacki silnik już mówiłem

Ile za tego robura chcesz Brii?
Kupiłbym A45 / CLA 45 Kombi, fajnie brzmi, wygląda świeżo, zapiedrala ze stójki i z rolki, wyróżnia się z tłumu innych mercedesów. Ale musiałbym dozbierać. Remedium na moje problemy byłby swap na 3.0/3.2 i jakaś normalna skrzynia, ale ja sie uparłem na te Nm, licząc chyba podświadomie że wszystkie skrzynie są tak zyebane jak moja. No i kupując coś z 4T60 być może uda się trafić w sedno
Kupiłbym A45 / CLA 45 Kombi, fajnie brzmi, wygląda świeżo, zapiedrala ze stójki i z rolki, wyróżnia się z tłumu innych mercedesów. Ale musiałbym dozbierać. Remedium na moje problemy byłby swap na 3.0/3.2 i jakaś normalna skrzynia, ale ja sie uparłem na te Nm, licząc chyba podświadomie że wszystkie skrzynie są tak zyebane jak moja. No i kupując coś z 4T60 być może uda się trafić w sedno