Czateria...cd
Xenocyd napisał(a):zenon mówi dobranoc
Lewy?
Trudny wybór:
Co brać na Sylwestra?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Masz wątpliwości ? 95%
Tylko jego warto rozrobić chociaż na kilka dni wczesniej. Polecam jeszcze zrobić sobie od razu "bittera".
Zalać rodzynki, śliwki, żurawinę ewentualnie cytrynę, co tam macie, miodem i spirytusem samym. Wycisnąć, zostawić na kilka dni i po rozrobieniu spirytusu dolac odrobinę do smaku. Poprawi spozywalność trunku
. Ja robie tak bardzo często
.

Tylko jego warto rozrobić chociaż na kilka dni wczesniej. Polecam jeszcze zrobić sobie od razu "bittera".
Zalać rodzynki, śliwki, żurawinę ewentualnie cytrynę, co tam macie, miodem i spirytusem samym. Wycisnąć, zostawić na kilka dni i po rozrobieniu spirytusu dolac odrobinę do smaku. Poprawi spozywalność trunku
..::Born To Rise Hell::..
Xenocyd napisał(a):Bierz co się zmieści, Julo bierze syfon i będziemy gazować
JohnnyB napisał(a):po rozrobieniu
Za kogo Ty mnie masz??
Xenocyd napisał(a):no lewy, przetwornica?
Lewy był zmieniany w tym roku... Tą lampą Kasia miała kiedyś przygodę – sprawdź czy klosz jest na 100% szczelny, bo jak weszła tam wilgoć to może od tego klękło. Jeśli jest sucho to może być niestety przetwornica bo wątpię w to, że nowy xenon padł sam z siebie tak szybko
JohnnyB napisał(a):To będziecie pić czysty czy się tym nacierać ?
Najpierw zagazujemy a potem wypijemy
brii napisał(a):sprawdź czy klosz jest na 100% szczelny
Procentowo wyrazić nie umiem, ale 100% to to nie jest
Niestety klosza w tym roku nie wymienię, więc pozostaje mi albo wymiana palnika albo jazda z niekoniecznie działającym światłem i udawanie, że właśnie sie poszedł paść.
Xenocyd napisał(a):Niestety klosza w tym roku nie wymienię, więc pozostaje mi albo wymiana palnika albo jazda z niekoniecznie działającym światłem i udawanie, że właśnie sie poszedł paść.
W drzwiach był stary xenon który na zimno odpalał ale na ciepło nie – możesz ewentualnie go spróbować zamienić.
brii, tym zdjęciem ze Spirytusem podsunąłeś mi fajny pomysł na hobby
Będę produkował wysokoprocentowy alkohol najwyższej jakości, w sumie zawsze lubiłem ćwiczenia na studiach w laboratorium
Będę produkował wysokoprocentowy alkohol najwyższej jakości, w sumie zawsze lubiłem ćwiczenia na studiach w laboratorium
A po przekręceniu na normalne światła nie zmieniają się te dzienne w postojowe?
W Ducato tak jest że żarówka jest dwuwłóknowa i po zmianie świateł zmieniają się na postojowe.
W Ducato tak jest że żarówka jest dwuwłóknowa i po zmianie świateł zmieniają się na postojowe.