Czateria...cd
Fajnie by było coś z motoryzacją jednak 
loockas napisał(a):Zbieraniu kołpaków? Przejdziesz przez parking pod marketem i masz kolekcję gotową.
Teraz wszyscy trytytkami mają pozapinane i

nemi napisał(a):że lubię żelki. No i mam chyba ponad 2 kg teraz
Heh. Mnie się też nazbierało sporo słodyczy, których raczej dziecku nie dajemy (np żelki) więc ktoś to będzie musiał skonsumować
Idealne hobby na lata http://life.forbes.pl/whisky-pic-czy-in ... ,1,1.html#
Na początek można poczytać (http://www.milerpije.pl/# ), potem zacząć
Sporo sklepów online, taniej i większy wybór.
Mnie się spodobało (dzięki koledze) i posmakowało, zwłaszcza dymne
Na początek można poczytać (http://www.milerpije.pl/# ), potem zacząć
Mnie się spodobało (dzięki koledze) i posmakowało, zwłaszcza dymne
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Ludziki jakiś darmowy soft do odzyskiwania zdjęć z karty SD ? Skasowałem przypadkiem wszystko.
Dopisano 27 gru 2016 0:59:
Już nie aktualne.
Dopisano 27 gru 2016 0:59:
Już nie aktualne.
..::Born To Rise Hell::..
Dziś znowu musiałem jechać SKM. Taaa, znowu, drugi raz w tym roku. Serio, wolę dopłacać nawet drugie tyle do karty miejskiej i czasami postać w korku. Na początek popylam z buta 2.5km. Niby nie wiele, ale o 5 nad ranem, przy dzisiejszym wietrze, to wątpliwa przyjemność. Oczywiście mógłbym podjechać rowerem, ale po powrocie wracałbym i tak z buta, uszczęśliwiając kogoś moim rowerem. Wsiadam do pociągu, zajmuje miejsce. Wielu osobom brak elementarnej higieny. Czy Ci ludzie nie czują, że śmierdzą?? I w co drugiej głowie z słuchawek wydobywają się przeróżne dźwięki. 1/3 cherla nie zasłaniając nawet facjaty. Daj Pan spokój.
Lipa z tymi świętami – odpocząć człowiek nie dążył. Poniedziałek jak co tydzień, tylko nieco spokojniej dzisiaj bo większość klientów raczej jest na tej samej fazie co nemi. Przynajmniej jakieś odłożone na półkę sprawy można pozamykać.
Rano dało się zauważyć, że jednak e-administracja działa – w trakcie świąt wszczęto kilka spraw i przesłał przez Profil Zaufany zawiadomienia... Skoro da się to robić bez urzędników to ciekawe kiedy nastąpią pierwsze redukcje w administracji państwowej?
Rano dało się zauważyć, że jednak e-administracja działa – w trakcie świąt wszczęto kilka spraw i przesłał przez Profil Zaufany zawiadomienia... Skoro da się to robić bez urzędników to ciekawe kiedy nastąpią pierwsze redukcje w administracji państwowej?

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ja w sumie w święta też nie wypocząłem, ale tak to jest jak się spędza je w dwóch miejscach oddalonych o 300km 
A i gratulacje dla Panów policjantów którzy planowali objazd po wypadku na trasie Warszawa-Lublin. Puścić ludzi nieutwardzoną drogą, po kilku dniach deszczu – świetny pomysł. Tak się rozjeździła ta droga, że ledwo dało się przejechać i nie zakopać, a w moim przypadku jeszcze część drogi tarcia podwoziem
A i gratulacje dla Panów policjantów którzy planowali objazd po wypadku na trasie Warszawa-Lublin. Puścić ludzi nieutwardzoną drogą, po kilku dniach deszczu – świetny pomysł. Tak się rozjeździła ta droga, że ledwo dało się przejechać i nie zakopać, a w moim przypadku jeszcze część drogi tarcia podwoziem
If you’re in control, you’re not going fast enough.