Czateria...cd
U nas już o dwóch tygodni pod paczkomatami nawet po dwa busy stoją..
Oczywiście szukanie czegoś w tych busach to wieczność.
Ze 2 tygodnie temu zamówiłem kilka płyt z MyMusicShop i przyszedł sms, że czeka w busie. Nie mogłem pojechać i wysłałem siostrę. Typ rzucał paczkami po całym busie o ściany i powiedział jej po chwili, że to pierdzieli i sobie jedzie.. Na następny dzień odebrałem rozerwaną paczkę i 3 pudełka od płyt były połamane.. Zwalnianie typa w toku
Reszta gości mega ok i sami powiedzieli, że chętnie podpiszą się pod wszystkimi skargami na tamtego 
W zeszłym roku zamawiałem hamulce na STi i potrzebowałem na szybko bardzo. Pech chciał, że tarcze poszły inpost kurier. Oczywiście doszły na następny dzień, ale żaden kurier ich nie wziął z sortowni.. Pojechałem. Czekałem pół godziny patrząc przez szybę jak te Panie sobie nie radzą. Wytłumaczyłem co to jest i ile waży, a te przeglądają paczki, w których się zmieści co najwyżej kubek.. Po pół godziny mimo oporu sam sobie tam wszedłem i je znalazłem![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Oczywiście szukanie czegoś w tych busach to wieczność.
Ze 2 tygodnie temu zamówiłem kilka płyt z MyMusicShop i przyszedł sms, że czeka w busie. Nie mogłem pojechać i wysłałem siostrę. Typ rzucał paczkami po całym busie o ściany i powiedział jej po chwili, że to pierdzieli i sobie jedzie.. Na następny dzień odebrałem rozerwaną paczkę i 3 pudełka od płyt były połamane.. Zwalnianie typa w toku
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W zeszłym roku zamawiałem hamulce na STi i potrzebowałem na szybko bardzo. Pech chciał, że tarcze poszły inpost kurier. Oczywiście doszły na następny dzień, ale żaden kurier ich nie wziął z sortowni.. Pojechałem. Czekałem pół godziny patrząc przez szybę jak te Panie sobie nie radzą. Wytłumaczyłem co to jest i ile waży, a te przeglądają paczki, w których się zmieści co najwyżej kubek.. Po pół godziny mimo oporu sam sobie tam wszedłem i je znalazłem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Wczoraj Pralki też pewnie szukali wśród listów
.
Wygodne to jest, ale lepiej przed świętami unikać. Już mam nauczkę. W ubiegłym roku były busy, a teraz chyba nawet to nie wystarcza.
Od lipca też czekam na kasę od nich za niewykorzystana etykietę i jest ciężko. Zaraz będzie pół roku.
Wygodne to jest, ale lepiej przed świętami unikać. Już mam nauczkę. W ubiegłym roku były busy, a teraz chyba nawet to nie wystarcza.
Od lipca też czekam na kasę od nich za niewykorzystana etykietę i jest ciężko. Zaraz będzie pół roku.
A ja byłem sobie dzisiaj w serwisie Hondy, chciałem żeby mi zaprogramowali kluczyk. I co..zepsuł się Im Internet i pojechałem do domu nie zalatwiwszy sprawy i jeszcze odpowiedź serwisanta że internetu może już nie być do końca miesiaca
na hali napraw sielanka, brakowało tylko flaszki i grila z kiełbaskami 

Trzeba było im udostępnić z telefonu to może choć sprawę byś załatwił 

Ja chciałbym pomóc jednemu chłopakowi który ma niepełnosprawne nogi i jeździ rowerem takim na trzech kołach, rower ma już leciwy i ciągle mu się psuje a piechotą ma strasznie ciężko. Problem jest tylko z jego matką bo podobno nie chce żeby ktoś się wtrącał i pomoc traktuje jak atak.
nemi napisał(a):zobaczcie jak mieszkają.
Że w Focusie?
Nie zazdroszczę panom policjantom roboty – stoją pod Sejmem po 6 godzin nim ich zmienią a mi już po 40 minutach gile zamarzły...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):mi już po 40 minutach gile zamarzły...
Protestujesz?
Gib napisał(a):Nemi bardzo mnie cieszy jak się troszczysz o samotne matki, czyżby jakaś trauma z przeszłości?
Nie. Po prostu wiem, że mają lipę
A Focus na zdjęciu to element dokumentacji, że tam byłem (w końcu była składka i nie chcę być posądzony, że wydałem na masaż erotyczny)
Nawiasem mówiąc po tej wycieczce czeka mnie mechanik. Drogę mają tam taką, że nie wiadomo którą dziurę wybrać, bo wszystkie wydają się tak samo głębokie. No i jakaś osłona termiczna całkiem wisi i brzęczy na tłumiku
Neonixos666 napisał(a):Protestujesz
Nie potrafię obojętnie patrzeć na to co się wyczynia
Trusted computing – Yes or No?