Czateria...cd
bardzo bo opel wystawiony na sprzedaż a strzela fochy,gaśnie podczas jazdy. Układ przeczyszczony egr wykluczony wtryski nowe. 2,2 dti vectra c 2004 ta co jest w dziale sprzedam.Od czerwca wsadzone 3 tys jeździł dobrze i znowu coś.Gib napisał(a):Beny napisał(a):Zna ktoś jakiegoś magika który robi pompy wysokiego ciśnienia do Opla 2.2 dit?
Mogę zapytać na forum opla jak bardzo potrzebne tylko napisz jaki model bo chyba w astrze i vectrze były inne.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
brii napisał(a):Podatnika jakiego podatku?nemi napisał(a):a bankier.pl było o tym wczoraj jeśli dobrze pamiętam
Tak samo dobry pomysł jak leczenie się za pomocą onetu
W ogólnym zarysie coś tam się znajdzie, ale o szczegółach i wyłączeniach nic a to potrafi całkowicie zmienić obraz sytuacji.
Raczej miałem na myśli zaznajomienie się z czym to się je i wskazówek gdzie szukać pomocy
loockas napisał(a):Ciekawy jestem czy dostanę odpowiedź z odmową, bo wg zasad "stacjonarnych" powinienem załączyć zaświadczenie z US o dochodach lub oświadczenie na podstawie danych z PIT.
Wow. Wniosek odebrali, przyjęli i nawet błędów nie było. Mam tylko dostarczyć jeden PIT za umowę zlecenie. No jestem w szoku
Napewno na miejscu do czegoś się przyczepią
Loockas w którym miejscu Ymielina mieszkasz? W tym miesiącu już 4 razy byłem i zawsze się zastanawiam czy twoja posesję gdzieś mijam.
Loockas w którym miejscu Ymielina mieszkasz? W tym miesiącu już 4 razy byłem i zawsze się zastanawiam czy twoja posesję gdzieś mijam.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Zna ktoś jakiegoś magika który robi pompy wysokiego ciśnienia do Opla 2.2 dit?
Z tego co piszą to ten silnik nie posiada pompy wysokiego ciśnienia a jedynie zwykłą rotacyjną pompę wtryskową sterowaną elektronicznie.
http://www.auto-krak.pl/auto-krak/wszys ... wie-wtyki/
Beny napisał(a):Właśnie szwagier też ich namierzył,ciekawe ile go skroja
Z tego co czytałem to nie tak tanio.
Beny napisał(a):Ee to ja chyba w centrum byłem bo Biedre mijałem a droga elegancka
No to od biedronki jeszcze jakieś 3,5km, na pograniczu z Lędzinami. Ty pewnie jechałeś główną przelotówką Oświęcim/Chełmek na S1 (albo odwrotnie)?
Już wiem co to znaczy dla kobiety kupić upragnione buty. Ja od tygodni szukałem idealnych butów narciarskich. Ich dopasowanie tak by w ciagu kilku minut stwierdzić, ze to te jedyne jest bardzo trudne. Dzisiaj znalazłem i zakupiłem piękne, czarne i błyszczące Atomic

Gib napisał(a):pompa w dieslu DI to chyba najdroższa część nie ma się co dziwić.
czarów w niej nie ma zwykła pompa bosch ale już sterowanie to trudny gips. Tak było z pompami do DiTD regeneruje się je tak samo jak z VW ale że to Mazda to trzeba było brać większe pieniądze.
Gib napisał(a): przygotowanie iskry to całkiem prosta sprawa na pewno nie 420 zł za jedną cewkę do saaba
a ponoć diesle są drogie w naprawie

Nemi, to na pewno Twoje:
List motywacyjny roku: "Jestem przekonany, że mój brak doświadczenia może być świetnym atutem dla Państwa firmy, która nie ma ani tradycji, ani klientów, a Pan Xxxxxxx (tj. prezes firmy) nie posiada żadnych kompetencji do prowadzenia biznesu, przez co moglibyśmy rozpoczynać pracę od tego samego poziomu i będzie wesoło. Tego, że będzie wesoło, jestem pewien – gdyż jak wspomniałem doświadczenia nie posiadam – ale za to mam dobre poczucie humoru"
Neonixos666 napisał(a):Gib napisał(a): przygotowanie iskry to całkiem prosta sprawa na pewno nie 420 zł za jedną cewkę do saaba
a ponoć diesle są drogie w naprawie.
Bo są, drogie w naprawie, to akurat przykład trochę horrendalnej ceny za oryginalną część gdzie zamiennik kosztujący 1/4 czy 1/2 ceny jest średnio polecany.
Stała pod ścianą prężąc kakao
PeKa napisał(a):Przepracowany rok, ale z przerwami i chyba u rożnych pracodawców (nie mamy wiedzy konkretnie u jakich) na zlecenie i być może także na u.o.p..
Nic nie trzeba robić – urząd rozliczy "z urzędu" chyba, że małżonek chce jeszcze skorzystać z możliwości wspólnego rozliczenia w tym samym roku.
Szynszyle mi się zaczęły kłócić – musiałem wczoraj w nocy wsadzać je do osobnych klatek bo szczekały i futro zaczęło latać wszędzie
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.