dzięki, myślałem, że mnie opieprzysz za OT
Post dnia
Zyg napisał(a):o![]()
dzięki, myślałem, że mnie opieprzysz za OT
Rozbawiło mnie to, więc zostawiłem
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
temat:
silnik – brak możliwości odpalenia PROSZĘ O POMOC!!!
dyskusja:
silnik – brak możliwości odpalenia PROSZĘ O POMOC!!!
dyskusja:
Palatinus napisał(a):Wczoraj, nagle bez wcześniejszych oznak i sygnałów, w moim autku zgasł silnik. .... Przy próbie ponownego odpalenia silnik nie rusza, .... Może macie jakieś propozycję co to może być?
Lorento napisał(a):Wiesz ile jest przyczyn z powodu których silnik gaśnie i nie da się uruchomić?
Ja ze swej strony podam jedną: Obejrzyj 1 odcinek "Czterech Pancernych" jak to Janek ( przy pomocy Szarika ) dostał sie do Brygady pancernej. Wichura też był bezradny...
Temat ledowe koła
I mistrz

d26 napisał(a):Witam, zobaczyłem ostatnio filkim na necie o taki:
http://www.youtube.com/watch?v=HPbQqcMpttg
zastanawiałem się czy można to zrobić jakimś domowym sposobem czy kupić kit czy coś ?
ktoś z Was to robił juz ? to wygląda po prostu świetnie. co o tym myślicie ?
seba323f napisał(a):Kup świecące wentyle, wygląda to podobnie.
I mistrz
check. napisał(a):z takim pytaniem to na forum calibry, pewnie chłopaki przerabiali temat

Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Dejff0 napisał(a): od jakiegos czasu czaje sie na kupno mazdy 6 w kombi
...
ogladalem mazde 6 na allegro i okazuje sie ze nie sa wcale takie drogie (silnik diesla).
cena jakos ok 16K.
Pogratulujmy Panu już teraz zakupu superigiełki w megaokazyjnej cenie.
Na pewno będzie bardzo zadowolony po zakupie

Grzyby napisał(a):Dejff0 napisał(a): od jakiegos czasu czaje sie na kupno mazdy 6 w kombi
...
ogladalem mazde 6 na allegro i okazuje sie ze nie sa wcale takie drogie (silnik diesla).
cena jakos ok 16K.
Może to cena w dularach?
Pozdor Myjk
Grzyby napisał(a):Dejff0 napisał(a): od jakiegos czasu czaje sie na kupno mazdy 6 w kombi
...
cena jakos ok 16K.
A może chodzi o sam silnik? Fajnie, że dla kogoś nowy silnik za 16k "nie jest wcale drogi"
boczek86 napisał(a):radzio mowil LOOCKAS ze nie do wszystkich mial adresy i ze niektorzy zmienili adresy i tez niezaaktualizowali wiec dlatego niedostaliradzio niemusisz sie czuc gorszy bo jak chcesz to zrobie ci ksero takiej kartki i bedziesz mial
Do teraz płaczę ze śmiechu

-
Pawciu
znowu ze mnie
wydaje mi sie ze w tym watku jezeli chodzi o cytowanie mnie to jestem numer jeden
mam lepszy ranking w cytowaniu niz rmf fm na innych stacjach radiowych 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
boczek86 napisał(a):znowu ze mnie wydaje mi sie ze w tym watku jezeli chodzi o cytowanie mnie to jestem numer jeden mam lepszy ranking w cytowaniu niz rmf fm na innych stacjach radiowych
Powinieneś być z siebie dumny, że jesteś najlepszy wśród Nas.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Beny napisał(a):Witam,jak w temacie doradzi ktoś gdzie najlepiej ulokować pieniądze na okres 4-5 miesięcy?
Mam u siebie trochę banków ale zanim obejdę wszystkie to żona zdaży wydać![]()
nemi napisał(a):W obecnych czasach najlepsza inwestycja to śliwowica łącka – ma wysoki procent i szybko się zwraca.

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Kontrowersyjny Tuning:

megabebzon napisał(a):Na przykład ten spojler z tyłu jest potrzebny jak miniczapka Św. Mikołaja założona na koniec pały pod ciepłe majty przed wyjściem na pasterkę.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
toyyo napisał(a):Witam mam problem z moja mazda.
zapalilem i ujechalem ze 300 metrow i mi zgaslo i nie odpalila juz od tego czasu:/
ktos wie co i jakbylem w madzie i powiedzilemi mi niby ze to jakis pierscien mogl spacs
? ale ja sie nie znam prosze o pomoc dziekuje Maciej .
![]()
![]()
![]()
Nasz koleżka chyba nieźle sobie golnął xD
Mistrza cechuje spokój i długie ruchy.
sebek-71 napisał(a):A po co wam alkomat????
Nie pijcie i nie siadajcie potem za kółkiem...wtedy będzie git![]()
Czyli nie ma rady, trza się najpierw napić