Czateria...cd
Ja mam w klocku zagwozdkę. Co pół roku dolewka 2-3l płynu do chłodnicy.
Raczej nie cieknie bo nie widzę żadnych plam.
Układ chłodzenia ma tam z 30l (pewnie trochę przesadzam :p) w końcu z tyłu jest druga nagrzewnica i to niemała. Ale gdzie cieknie że tego nie widać?
W oleju silnikowym nie ma śladów, czysty, poziom stały.
W sumie żadna usterka, jedynie wydajność ogrzewania spada jak płynu jest za mało. Za to jak doleję, to na minimum taki żar wali z nawiewów że nie da się wytrzymać.
A jak jestem przy wentylacji to poraża mnie ilość ludzi jeżdżących autami z wszystkimi szybami w środku zaparowanymi. No kurna – nie wierzę że tyle aut ma jakąś usterkę. Bardziej ostawiam że tyle ludzi nie potrafi obsługiwać wentylacji w aucie...
Raczej nie cieknie bo nie widzę żadnych plam.
Układ chłodzenia ma tam z 30l (pewnie trochę przesadzam :p) w końcu z tyłu jest druga nagrzewnica i to niemała. Ale gdzie cieknie że tego nie widać?
W oleju silnikowym nie ma śladów, czysty, poziom stały.
W sumie żadna usterka, jedynie wydajność ogrzewania spada jak płynu jest za mało. Za to jak doleję, to na minimum taki żar wali z nawiewów że nie da się wytrzymać.
A jak jestem przy wentylacji to poraża mnie ilość ludzi jeżdżących autami z wszystkimi szybami w środku zaparowanymi. No kurna – nie wierzę że tyle aut ma jakąś usterkę. Bardziej ostawiam że tyle ludzi nie potrafi obsługiwać wentylacji w aucie...
Grzyb spać nie możesz
U mnie ogrzewanie działa dobrze ale w zimie trzeba poczekać na ciepło,za to w peugocie gdzie też jest lpg myślę że 3 min to max co trzeba czekać na ciepłe.
U mnie ogrzewanie działa dobrze ale w zimie trzeba poczekać na ciepło,za to w peugocie gdzie też jest lpg myślę że 3 min to max co trzeba czekać na ciepłe.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Benzyny zazwyczaj grzeją, jeśli są sprawne.
A u nas ludzie nakupili tych paskudnych Diesli i jak Diesel jest mały bądź ciągle jeździ na krótkich trasach to się nie rozgrzewa i nie suszy wnętrza. Ja tam już drugi raz w życiu mam ostatniego Diesela
.
A u nas ludzie nakupili tych paskudnych Diesli i jak Diesel jest mały bądź ciągle jeździ na krótkich trasach to się nie rozgrzewa i nie suszy wnętrza. Ja tam już drugi raz w życiu mam ostatniego Diesela
Jaktam Nemi twoja rozmowa z dziewczyną Saurona? Ja często jeżdżę z zaparowanymi bo mi silnik wentylatora łapie wilgoć i nie startuje, odpala po kopnięciu z miejsca pasażera w dół deski konsoli środkowej. Do poprawki.
Stała pod ścianą prężąc kakao
W dziale x9 radzą odkamienic nagrzewnice,ale w drugim równie starym Xedosie nagrzewa sie jednak tak jak powinno,tylko tam brak lpg.
Ja mam pierwszego w życiu diesla
zamieniłem za Xedosa 
Ja mam pierwszego w życiu diesla

-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Nie no mój Xedos zostaje,odpukac jeździ i nie rdzewieje.Na M6 bym go zamienił ale Gh jednak stać mnie co najwyżej na M5
Ten drugi pojechał do Torunia a mam BJ 2002 z forum.
Ten drugi pojechał do Torunia a mam BJ 2002 z forum.
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
No to gratki
Zakupu akumulatora do Laguny chyba już dłużej nie odłożę. Ociągam się już 2 zimę, ale wczoraj już miał ciężko jak postał trochę w górach przy lekkim mrozie. Przy większych pewnie bym musiał prosić kogoś o prąd
Zakupu akumulatora do Laguny chyba już dłużej nie odłożę. Ociągam się już 2 zimę, ale wczoraj już miał ciężko jak postał trochę w górach przy lekkim mrozie. Przy większych pewnie bym musiał prosić kogoś o prąd
Kup prostownik z akumulatorem. Znajomi mają i sobie chwala. Pomagał im ostatnio wystartować kopciucha.
Ja w sumie w V40 mam aku 2 letnie, nie przewiduje problemów jeszcze. W mini poległ w marcu, zaraz po zakupie. Był to oryginał BMW, prawdopodobnie fabryczny.
Pakuję się już
. Jeszcze 22 godziny w PL 
Ja w sumie w V40 mam aku 2 letnie, nie przewiduje problemów jeszcze. W mini poległ w marcu, zaraz po zakupie. Był to oryginał BMW, prawdopodobnie fabryczny.
Pakuję się już
..::Born To Rise Hell::..
Beny napisał(a):Grzyb spać nie możesz![]()
Po zabiegu kamixem na ciepłe powietrze w mx6 czekam teraz niespełna minutę podczas jazdy lub z 3 min. na postoju.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time