Czateria...cd
Bimbak napisał(a):Ktoś pamięta czy coś trzeba przerabiać by zamontować miękki panel sterowania nawiewami z ba do ge z panelem twardym, czy pasuje plug and play? Szukałem forumową wyszukiwarką ale po godzinie się poddałem.
Powinno wszytko pasować obyś tylko miał te same gniazda występują 2 wersje:
W razie czego Gadula Ci potwierdzi bo ma taki u siebie
onyx napisał(a):Bimbak napisał(a):Ktoś pamięta czy coś trzeba przerabiać by zamontować miękki panel sterowania nawiewami z ba do ge z panelem twardym, czy pasuje plug and play? Szukałem forumową wyszukiwarką ale po godzinie się poddałem.
Powinno wszytko pasować obyś tylko miał te same gniazda występują 2 wersje:
W razie czego Gadula Ci potwierdzi bo ma taki u siebie
Ooo dzięki ... jak znam życie to pewnie moj panel z BA to ten zły

Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Ludzie to wuje ....
Wystawiłem mx5 z garażu by ogarniać ogrzewanie i nawiew w mx6. I jak stał bez nadzoru ktoś chciał być złośliwy i mi maskę jakąś masą (chyba klej epoksy) obryzgał
Tak ... wiem jak to wygląda :d
Ale smuteczek pozostaje. Dziś zamiast cieszyć się ze sprawnej wentylacji i ogrzewania w mx6 jade testować różne rozpuszczalniki na pontonie. :/
Wystawiłem mx5 z garażu by ogarniać ogrzewanie i nawiew w mx6. I jak stał bez nadzoru ktoś chciał być złośliwy i mi maskę jakąś masą (chyba klej epoksy) obryzgał
Tak ... wiem jak to wygląda :d
Ale smuteczek pozostaje. Dziś zamiast cieszyć się ze sprawnej wentylacji i ogrzewania w mx6 jade testować różne rozpuszczalniki na pontonie. :/
Pozdrawiam, Tomek
Co za [tiiit]...
Przykra sprawa, choć wzorek dość fantazyjny
Jak to epoksy to nie próbuj rozpuszczalników bo zniszczysz lakier na masce – ruszy to raczej tylko aceton. Spróbuj najpierw zamrozić (np. rozprężając co2 lub kładąc suchy lód).
Przykra sprawa, choć wzorek dość fantazyjny
Jak to epoksy to nie próbuj rozpuszczalników bo zniszczysz lakier na masce – ruszy to raczej tylko aceton. Spróbuj najpierw zamrozić (np. rozprężając co2 lub kładąc suchy lód).
Ehhh, jutro w pewnym sensie wieki dzień – spróbuję pogadać z tą śliską rybą czy mnie chce zwolnić czy nie. Robotę i tak muszę zmienić, ale bym wolał na spokojnie to zrobić...
Musiałem sobie sprawić nieco przyjemności i bez sensu pojezdziłem Szwabem. Ale jestem z niego zadowolony
. Dwa tygodnie nie miałem okazji jeździć, więc frajda jest tym większa.
Musiałem sobie sprawić nieco przyjemności i bez sensu pojezdziłem Szwabem. Ale jestem z niego zadowolony
Mam Opla i też jestem zadowolony 

nemi napisał(a):Ehhh, jutro w pewnym sensie wieki dzień – spróbuję pogadać z tą śliską rybą czy mnie chce zwolnić czy nie. Robotę i tak muszę zmienić, ale bym wolał na spokojnie to zrobić...
Nie łacz
Ja od wtorku na urlopie...brak netu, teelfon wyłaczony przez 12 dni.....będize ostro
..::Born To Rise Hell::..