Na jaki samochód zamienilibyście swoją Mazdę?
Bartosz_Mx6 napisał(a):A ja na Lexusa LFA
Wyszło tylko 500szt + 50 Nürburgring z tego co sie orientuję... Ale wybór bardzo dobry.

Na wszystko co ma stałe 4x4, ponad 200 Km i nie waży 2 ton 

donleon napisał(a):Mam przyziemne marzenia-audi Q5.
Nic ciekawego, malo miejsca w srodku, ciezkie, duzo pali i niewspolmiernie drogie no nawet ladne nie jest.
Zamieniłem na AR 159 JTDm seryjnie 120 KM Hamownia pokazała 129KM w planach chip na 150 KM
-
VariaS
VariaS napisał(a):Zamieniłem na AR 159 JTDm seryjnie 120 KM Hamownia pokazała 129KM w planach chip na 150 KM
Zamieniłes na Alfę? O fujj przecież to zdzewieje gorzej od naszej rodzimej motoryzacji.
Hmm mając na uwadze dzisiejszą pogodę zamieniłbym na T34

Sprzedam części;
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
noxes napisał(a):O fujj przecież to zdzewieje gorzej od naszej rodzimej motoryzacji.
W dodatku się psuje i ogólnie trzeba omijać Alfę.
Jak dbasz tak masz. To się tyczy wszystkich samochodów, bez względu na markę lub model. Włóżmy między bajki mity na temat marek samochodowych, trzymajmy się suchych faktów. O awaryjności można rozmawiać, ale nie na wyczytanych gdzieś na forum domyślnych informacjach albo ze słyszenia, że ktoś miał i to jest szrot i pod każdym pozorem nie tykać, bo wtryski 15tys kosztują, a gdzie turbina, dwumas i zapchany DPF?

Dzięki tej łatce przyszytej marce, można kupić taką Alfe w niemalże okazyjnej cenie. Dla przykładu, 159 jest konkurentem dla Passata B6 a cena z początku produkcji alfy z podobnym wyposażeniem jest na poziome B5 z końca produkcji.
-
VariaS
haha, tak tak, głos z zaświatów. witam 
przygotowuję się powoli do zmiany auta i zastanawiam się nad GH, więc wróciłem na forum. może jeszcze wrócę do klubu
ale na tapecie jest kilka aut (w tym IS 250) więc nie wiadomo jak to się skończy
przygotowuję się powoli do zmiany auta i zastanawiam się nad GH, więc wróciłem na forum. może jeszcze wrócę do klubu
ale na tapecie jest kilka aut (w tym IS 250) więc nie wiadomo jak to się skończy