Także głowa do góry i jak to u Montiego było "always look on the bright side of life" , trzeba się dzielić doświadczeniem i podtrzymywać na duchu
www.mazdaspeed.pl
ravie napisał(a):Zrobiłem listę rzeczy, które chciałem zmienić w swoim życiu i stopniowo plan był realizowany i szczerze powiem dobrze, że tak się stało, bo teraz czuję się silniejszy przez to doświadczenie.
Leszek napisał(a):W tej chwili wiem, że związek, który zbuduję będzie o wiele mocniejszy i bardziej prawdziwy niż ten który kiedyś się skończył.
Tomek6 napisał(a):zdjęcia i inne pamiątki polecam wrzucić do pudełka i zamknąć załóżmy w szafie.
Tomek6 napisał(a):Przyzwyczaiłeś się, dziewczyna stała się Twoim światem i kiedy odeszła świat zabrała ze sobą.
Tomek6 napisał(a):Przyzwyczaiłeś się, dziewczyna stała się Twoim światem i kiedy odeszła świat zabrała ze sobą. Nie można nigdy do końca wchodzić w czyjeś życie, trzeba mieć gdzieś skrawek swojego, hobby, znajomych, coś co w razie problemów pozwoli Ci się rozerwać.
Grafit napisał(a):Trochę się mi polepszyło
Mev napisał(a):Tomek6 napisał(a):Przyzwyczaiłeś się, dziewczyna stała się Twoim światem i kiedy odeszła świat zabrała ze sobą. Nie można nigdy do końca wchodzić w czyjeś życie, trzeba mieć gdzieś skrawek swojego, hobby, znajomych, coś co w razie problemów pozwoli Ci się rozerwać.
Bardzo mądre słowa
Grafit napisał(a):powiesić worek do boksowania, odkurzyć rower, z garażu wyciągnąć hantelkii do dzieła
myślę że od jutra wszystko wystartuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości