Czateria 2025
W sumie u mnie cena też sympatyczna tam wychodzi jak sprawdziłem na szybko tylko pytanie czy to jakoś sensownie działa przy AC tfu tfu. Trochę kiepsko bo kończy mi się w lipcu akurat w czasie wakacji 
U mnie z polisami ciezko.
Auta z USA sa czesto pomilane przez ubezpieczelnia, do tego w przypadku takich ktore nie byly obecne na rynku PL oficjalnie, wyboru ubezpieczyciela nie ma. Z Explorerem mialem tylko 2 agencje ktore chialy go ubezpieczyc i mialy go w katalogu. Na zadnej porywnywarce nie mialem opcji sprawdzic polisy. Ostatecznie Generali.
I tu jest wazna informacja. Bylem w multiagencji agencji – wycenili – po ich rabatach 790 PLN za samo OC – Generali. Odpuscilem.Jak juz sprawdizlem ze raczej innej opcji nie ma, zrobilem kalkulacje na stronie Generali – 860......olalem.....juz mialem sie pakowac do ubezpieczalni....zadzownil telefon. Generali. Oferta ostateczna 680 PLN przez teelfon. No i zalatwione.
A z innej beczki. Jaguar wystawiony. Po tygodniu lipa straszna, no ale nie spieszy sie jakos mocno.
Drugi Jaguar w kontenerze, za tydzien powinien byc w Rotterdamie. Explorer dzis dostanie tablice i jade nim do tłumikarza i jakis serwis mechaniczny trzeba zrobic. Potem powrot na lakiernie i musze maske ogarnać. W miedzyczasie wymiana zderzaka w Mustangu.
Auta z USA sa czesto pomilane przez ubezpieczelnia, do tego w przypadku takich ktore nie byly obecne na rynku PL oficjalnie, wyboru ubezpieczyciela nie ma. Z Explorerem mialem tylko 2 agencje ktore chialy go ubezpieczyc i mialy go w katalogu. Na zadnej porywnywarce nie mialem opcji sprawdzic polisy. Ostatecznie Generali.
I tu jest wazna informacja. Bylem w multiagencji agencji – wycenili – po ich rabatach 790 PLN za samo OC – Generali. Odpuscilem.Jak juz sprawdizlem ze raczej innej opcji nie ma, zrobilem kalkulacje na stronie Generali – 860......olalem.....juz mialem sie pakowac do ubezpieczalni....zadzownil telefon. Generali. Oferta ostateczna 680 PLN przez teelfon. No i zalatwione.
A z innej beczki. Jaguar wystawiony. Po tygodniu lipa straszna, no ale nie spieszy sie jakos mocno.
Drugi Jaguar w kontenerze, za tydzien powinien byc w Rotterdamie. Explorer dzis dostanie tablice i jade nim do tłumikarza i jakis serwis mechaniczny trzeba zrobic. Potem powrot na lakiernie i musze maske ogarnać. W miedzyczasie wymiana zderzaka w Mustangu.
..::Born To Rise Hell::..
A ja sobie załatwiłem zwyzke fura robocza, zahaczyłem gościa na parkingu
Jak to może wyglądać, mam 3 auta na siebie i przyczepkę wszędzie będzie drożej?
Jak to może wyglądać, mam 3 auta na siebie i przyczepkę wszędzie będzie drożej?-
Przemek...

- Od: 8 wrz 2006, 15:22
- Auto: Mazda 6 gl 2,5 pb At
Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Nie, teren prywatny moja wina, poszło gładko przez Mobywatela. Ale to nie jest tak że przez rok zwyżka? Ciekawe czy na przyczepkę też podniosą
Tak naprawdę dowiesz się przy wznowieniu polisy.
Każde towarzystwo ubezpieczeniowe dowolnie interpretuje sobie szkody. W jednym będą mieli wylane w 1 szkodę, w innym dostaniesz 6k za OC.
Największy scam to 'ochrona zniżek'. Tak, spoko, w tym TU w którym jesteś nie zrobią Ci zwyżki w przyszłym roku. Co nie znaczy, że wznowienie u nich polisy będzie tańsze niż przejście do innej ubezpieczalni z 1 szkodą
Niestety ludzie są przekonani, że szkoda nie widnieje nigdzie, bo mieli ochronę zniżek.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium