Kurna, jakoś mi się paluch omsknął i wlazłem w temat z konkursami foto.
Prawie 20 lat temu była pierwsza edycja którą wygrałem (Mazda i zima).
Ależ to było dawno. jprdl.... ale ten czas leci.
Czateria 2025
Eh znów najeb... śniegu. Oczywiście te 60-70 można śmiało jechach ale zawsze znajdzie się ktoś kto uza że 40 to najbardziej odpowiednia prędkość.
U nas rano było nic, ale po 15 tak zasypało, że paraliż Trójmiasta i okolic, klasycznie 

Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
eee jak mój wielosezon daje radę to jeszcze nie jest tak źle dałem, ,,te lepsze" na przód wiec rwie ostro, gorzej z tyłem bo jest w nie najlepszym stanie ale jeszcze przodu nie wyprzedza więc jakoś pomału się dojedzie
.
S7 między Ostródą a Olsztynkiem całkowicie stoi.
Tam się jakiś armagedon wydarzył. Cieszę się, że to nie było w 2 dzień świąt. Bym utknął. Parę lat temu jechałem i był jakiś gruby dzwon na S7, to wracałem latem 4,5h do Trójmiasta ze Szczytna...
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Z Nowym Rokiem – Nowym Krokiem
Chyba jestem już dorosły- wczoraj njie byłem na żadnej imprezie i ledwie doczekałem północy siedząc z rodzinką i szydząc przy chipsach z Zenka i innych
Życzę, żeby nam wszystkim zdrowia starczyło do pisania o bele czym na naszym forum
Chyba jestem już dorosły- wczoraj njie byłem na żadnej imprezie i ledwie doczekałem północy siedząc z rodzinką i szydząc przy chipsach z Zenka i innych

Życzę, żeby nam wszystkim zdrowia starczyło do pisania o bele czym na naszym forum

Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...