zadra napisał(a):Zmiana pogody nadchodzi, bo mnie wzięło i felgi ludwikiem umyłem.
Znaczy się "sezon letni uważam za otwarty".
Detailing na bogato

www.mazdaspeed.pl
zadra napisał(a):Zmiana pogody nadchodzi, bo mnie wzięło i felgi ludwikiem umyłem.
Znaczy się "sezon letni uważam za otwarty".
Neonixos666 napisał(a):Coś się ze mną dzieje dziwnego, napaliłem się na golfa 4 2,3 vr5
MrShaleck napisał(a):A jeździłeś takim? Mam sentyment do Golferów, ale 4rka chyba jeździ najgorzej z nich wszystkich
Neonixos666 napisał(a):Mk5 w wersji R32 4motion ktoś jeździł? Ogólnie nie doktoryzowałem się z silników VR i nie wiem jak znoszą większe przebiegi ale 250 KM powinno chyba fajnie jechać.
Szyna napisał(a):A ja cały czas z tyłu głowy mam Maserati Quattroporte GTS z silnikiem ferrari wolnossące 4,7 V8 takim jakim do ślubu jechałem
Krzemol napisał(a):GS430
MrShaleck napisał(a):Szukam fajnego V8 co mnie nie przeżuje i wypluje, ale jest ciężko.
Neonixos666 napisał(a):Kirowiec K700
Neonixos666 napisał(a):ach te magiczne 190 tyś przebiegu.
Krzemol napisał(a):GS450h starszego właśnie tyle ma . Zarówno pierwszy właściciel jak i tata robili dychę z groszem rocznie . Jakbym kupił to trochę zawyżę średnią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości