Czateria... 2021
PyClip wywala błąd konfiguracji Start/Stop więc chyba to coś z tym związane, dalej jestem w d... bo nikt nie zna takiego błędu DTC 926767 (DF097) nawet nie wiem od czego zacząć.
Dopisano 07 gru 2023 17:31:
PyClip wywala błąd konfiguracji Start/Stop więc chyba to coś z tym związane, dalej jestem w d... bo nikt nie zna takiego błędu DTC 926767 (DF097) nawet nie wiem od czego zacząć.
Dopisano 07 gru 2023 17:31:
Przymierzałem się dziś do Forda
fusion titanum 2015r 2.0 240 i kurde fajne to. At odpalanie z pliota, nawet padło pytanie o zamianę za szóstkę ale kurde biała perła mnie nie przekonuje. Spalanie dookoła komina 10,5l Pb
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Eh raz wsiadłem do Espace V Initiale Paris, ale bym jeździł 

musiałbym chyba kraść te piły i sprzedawać. 80K na Renatę to daleka droga ale może kiedyś...
loockas napisał(a):Neonixos666 napisał(a):może kiedyś...
Kiedyś będą jeszcze droższe
Jak to mówią tanio to już było...
Clio znowu się zepsuło
Wali sobie samo z siebie odcinkę 7k rpm
Wytargałem dziś przepustnicę, rozebrałem, na ścieżkach potencjometru (?) było sporo syfu. Może pomoże... zaczynam mieć go dosyć.

Wali sobie samo z siebie odcinkę 7k rpm

Wytargałem dziś przepustnicę, rozebrałem, na ścieżkach potencjometru (?) było sporo syfu. Może pomoże... zaczynam mieć go dosyć.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Ja dziś naładowałem akumulator na full i robiłem testy, wyszło że nawet z naładowanym aku SS nie działa, ale za to z wyłączonym panelem klimatyzacji działa. Nawet jak ustawię temp na LO to dalej SS nie jest aktywy.
Płakać nie będę że on nie działa bo do szczęścia nie potrzebny ale zastanawiałem się co to za błąd i teraz już wiem że pewien warunek do działania SS nie jest spełniony i dlatego wywala błąd ale nie na desce tylko w sterowniku.
Ja dziś wynosiłem śmieci i przeszedłem obok mojego francuskiego cudu motoryzacji z kluczykiem. Włączyło się podświetlenie zegarów w środku i panel radia, a ja nawet nie dotknąłem klamki – tylko przeszedłem obok z kluczykiem w kieszeni. Jak wracałem dalej wszystko świeciło i po 2-3 min po prostu otworzyłem i zamknąłem go ponownie, żeby wszystko wygasło.
Ale mam też inny problem. Jeden z moich kotów zaniemógł, trzeba było oczyścić mu ranę, ogolić trochę sierści itd. Zapewne śmierdzi lecznicą no i tymi środkami, którymi był polany. Po powrocie drugi kot już go nie poznaje, chodzi zestresowany, syczy na tego chorego i jednocześnie szuka swojego kumpla, nie potrafi zakumać, że to jest dokładnie ten sam egzemplarz i nie ma nowego kota w domu. Chce atakować itd. Dramat.
Ale mam też inny problem. Jeden z moich kotów zaniemógł, trzeba było oczyścić mu ranę, ogolić trochę sierści itd. Zapewne śmierdzi lecznicą no i tymi środkami, którymi był polany. Po powrocie drugi kot już go nie poznaje, chodzi zestresowany, syczy na tego chorego i jednocześnie szuka swojego kumpla, nie potrafi zakumać, że to jest dokładnie ten sam egzemplarz i nie ma nowego kota w domu. Chce atakować itd. Dramat.
Musisz w tym zdrowym kocie wykonać adaptacje i dopisać na nowo kody w ecu żeby rozpoznawał tego chorego kota, potem reset błędów i powinno być ok. Jeśli dalej tak będzie to musisz całkowicie usunąć ciasteczka i wymazać dane w przeglądarce zdrowego kota.
Beny napisał(a):Jak widać, Mazdy jeżdżą francuzy mają focha
Dziś test drive nie wykazał nieprawidłowości, ale kto wie co będzie za tydzień.

Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
a ja spokojniejszy że to tylko błąd od niespełnionych warunków SS a nie jakiś poważniejszy. Ociepli się to sam zniknie.
MrShaleck napisał(a):Clio znowu się zepsuło![]()
Wali sobie samo z siebie odcinkę 7k rpm![]()
a tam to przypadkiem nie ma elektronicznego pedału gazu i raczej w nim nie należałoby szukać problemu ?
Eh pije wino Ojca roboty, nawet mu się udało, czerwona winogrona robią robotę a naturalne bez dodatku drożdży wino jest fajne w smaku i przyjemnie owocowe. Tylko owoce cukier i woda nic więcej a wyszło naprawdę dobrze.